GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  STEAUA '86

FOTO + VIDEO // CSA Steaua, petrecere old-school la 33 de ani de la câștigarea Cupei Campionilor Europeni » Imagini senzaționale de la Cercul Militar

Steaua, la 33 de ani de la triumful istoric de la Sevilla // FOTO: Cristi Preda +17   FOTO
Steaua, la 33 de ani de la triumful istoric de la Sevilla // FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 07 mai 2019 13:18

CSA Steaua celebrează azi 33 de ani de la câștigarea Cupei Campionilor Europeni. Cu această ocazie, Clubul Sportiv al Armatei a organizat un eveniment prin care a celebrat triumful reușit de Steaua în urmă cu 33 de ani.

Jurnaliștii GSP.ro au fost prezenți în Sala de Marmură a Cercului Militar Naţional, locul unde reprezentanții Armatei și foștii jucători ai echipei au rememorat succesul din 7 mai 1986.

La eveniment au participat nume imense, precum Victor Pițurcă, Gabi Balint, Gheorghe Hagi, Tudorel Stoica sau Ștefan Iovan. 

steaua 5 +18 FOTO

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
892909994110655
Radulescu Horatiu  •  08 Mai 2019, 08:49

Îmi pare foarte rău,dar asta este blasfemie!Să postezi o foto cu bucătari,ospătari și lucrători la udat panseluțe pe scena de la CMC și să spui că acea echipă este succesoarea echipei din 86,da este ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

serg_iordan
serg_iordan  •  07 Mai 2019, 18:24

Ce caută regili regal acolo?

catalynn
catalynn  •  07 Mai 2019, 15:47

”Împreună cu suporterii de bună credinţă, care îmi sunt alături, vom aduce Steaua acolo unde îi este locul. Niciodată nu se va uni Clubul Sportiv al Armatei cu FCSB. Noi avem identitatea noastră, acolo este o altă entitate, FCSB. Ghencea va rămâne numai pentru Clubul Sportiv al Armatei. După cum vedeţi, palmaresul este la Clubul Sportiv al Armatei, nu degeaba sărbătorim această zi astăzi. (Cum puteţi interzice unui club să solicite să joace în Ghencea?) Nu are nicio treabă FCSB-ul să joace în Ghencea. Ne-a creat destule probleme. Gigi Becali, după cum ştiţi, este de rea-credinţă, ne târăşte prin fel de fel de procese şi nu vrea să respecte deciziile instanţelor de judecată,care sunt în număr de vreo şase. Şi nu cred că o persoană, care a făcut atât de rău Clubului Sportiv al Armatei şi suporterilor, mai are ce căuta în Ghencea. FCSB sunt convins că în scurt timp se va desfiinţa. Pentru că ştiţi foarte bine că există acel dosar cu palmaresul, în care noi am solicitat acea sumă de 36 de milioane de euro, şi sunt convins că vom câştiga acel proces”, a declarat Florin Talpan astăzi.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează