GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  URĂŞTE MONDENITĂŢILE

Lui Giovanni nu-i place să-l vadă pe Gigi discutînd la TV cu Daniela Crudu: "Nu sînt tipul curvelor şi al ţîţelor"

Daniela Crudu
Daniela Crudu

Articol de GSP - Publicat marti, 22 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 22 ianuarie 2013 15:53

Lui Ioan Becali nu-i place să-l vadă pe vărul său, Gigi, cînd intră în direct la emisiunile mondene, aşa cum patronul Stelei a făcut deseori.

Giovanni explică de ce nu-l pasionează să urmărească la TV personaje precum Daniela Crudu sau Mădălina Pamfile.

“Eu nu urmăresc astfel de emisiuni de televiziune. Nu accept şi nu voi accepta vreodată să apar în emisiuni mondene, pentru că eu nu sînt papagalul nici unui post de televiziune. Cînd ies pe un post tv îmi place să spun lucruri serioase.

Pe mine nu mă interesează aceste personaje  de televiziune, pentru că nu sînt tipul curvelor şi al ţîţelor. Schimb canalul tv cînd văd astfel de emisiuni. Mie îmi place femeia, îmi place să descopăr frumosul din femeie….Îmi provoacă scîrbă emisiunile de televiziune, în care se afişează astfel de personaje", a declarat Ioan Becali pentru wowbiz.ro.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
hainesteno
hainesteno  •  23 Ianuarie 2013, 10:20

Haine ieftine si de buna calitate: pantaloni de trening, hanorace bumbac-60 lei, treninguri bumbac-140 lei, blugi-100lei sacouri gen zara-130 si multe altele la preturi FOARTE MICI! id contact: hainesteno

darby_84
darby_84  •  23 Ianuarie 2013, 06:14

Asta de ce nu este la puscarie ??? Aveam informatii ca are de executat 7 ani de puscarie. Ptr. cei ca el este tocmela ??? Atunci sa fie tocmeala ptr. toti.

tigruzzu
tigruzzu  •  23 Ianuarie 2013, 01:22

Are dreptate, dar de ce ne-ar interesa pe noi, cititorii punctul de vedere al unui... mmm... inculpat?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează