GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  EVENIMENT

FOTO Ce nume va purta fiica lui Anghel Iordănescu, după nunta de vis din week-end: „Din respect față de familie”. Cine a condus-o la altar

FOTO: Instagram +39   FOTO
FOTO: Instagram

Articol de GSP - Publicat luni, 16 mai 2022 18:29 / Actualizat luni, 16 mai 2022 18:38

Maria Iordănescu, fiica fostului selecționer Anghel Iordănescu, s-a cununat religios sâmbătă cu Teodor Ungureanu, la Biserica Sfântul Elefterie, din București. La eveniment au asistat nume importante din fotbal. Maria a ales să păstreze și numele de fată. 

Maria Iordănescu, prezentatoarea știrilor sportive la postul Prima TV, a avut o nuntă de vis. Evenimentul a avut loc în Corbeanca, iar totul a fost pregătit în cel mai mic detaliu. Cel mai așteptat moment al serii a fost dansul mirilor. Cei doi au ales melodia „Die with you”, din repertoriul lui Beyonce.

Maria Iordănescu, nuntă de vis

La eveniment au participa nume importante din fotbalul românesc. Nu au lipsit selecționerul Edi Iordănescu, fratele Mariei, sau Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB. Numele lui Becali a fost vehiculat și pentru rolul de naș, dar s-au dovedit a fi doar zvonuri. Anghel Iordănescu a fost cel care și-a condus fiica la altar.

Maria Iordănescu. Foto: Instagram
Maria Iordănescu. Foto: Instagram
Maria Iordănescu. Foto: Instagram
+35 FOTO

„Am păstrat și numele de Iordănescu. Am luat această decizie din dragoste față de familie, dar mai ales din respect și apreciere vis-a-vis de tatăl meu. A muncit o viață întreagă pentru acest nume și eu mă simt mândră și onorată să fiu urmașa tatălui meu. 

Deși toată viața am simțit o presiune din acest punct de vedere, acum știu cum să gestionez acest aspect, deci îmi rămâne doar să simt bucuria și onoarea de a purta același nume cu al tatălui și al fraților mei. Pe de altă parte, schimbarea numelui am asociat-o, încă din copilărie, cumva ca o pierdere a unei părți din identitatea proprie”, a mai declarat Maria Iordănescu pentru Ego.ro.

Vezi și alte știri despre familia Iordănescu:

Anghel Iordănescu despre cea mai mare problemă a lui Edi, înaintea meciurilor din Liga Națiunilor: „Nu avem un așa jucător”

Anghel Iordănescu, la 72 de ani » Mesajul lui Edi Iordănescu pentru tatăl său

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (8)
laur33
laur33  •  17 Mai 2022, 07:59

Deci după mintea domnișoarei femeile care nu-și păstrează numele de fata după căsătorie nu au respect și apreciere față de tații lor.

caminero
caminero  •  17 Mai 2022, 00:06

Păi ori e Iordănescu, ori e Ungureanu!! de națională amîndoi, ce-i drept, dar unul fundaș, celălalt mijlocaș ...

122173887137275
Lukain Orwel  •  16 Mai 2022, 21:47

Nu ne intereseaza asem

Vezi toate comentariile (8)
Comentează