GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  METROSPORT

FOTO Apariție rară! Cum arată soția lui Victor Pițurcă + s-a fotografiat alături de Cristina Ich

Victor Pițurcă / foto: Guliver/Getty Images +42   FOTO
Victor Pițurcă / foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 noiembrie 2021 14:37 / Actualizat sambata, 27 noiembrie 2021 14:48

Victor Pițurcă (65 de ani), un nume cu greutate din fotbalul românesc, a apărut rareori în spațiul public la brațul soției Maria (61 de ani), o figură discretă, dar care îi e alături selecționerului de mai bine de trei decenii.

Victor și Maria Pițurcă au împreună doi copii: Claudia și Alexandru, fost fotbalist, cel care se află într-o relație cu artista Cristina Ich. Deși e partenera de viață a unuia dintre cei mai importanți tehnicieni din istoria fotbalului românesc, Maria a apărut rareori în lumina reflectoarelor

Victor Pițurcă vorbește de jocuri de culise la națională: „Lucescu nu agrea jucătorii de la Steaua! A pierdut un Mondial”
PRIETENII LUI OVIDIU
Victor Pițurcă vorbește de jocuri de culise la națională: „Lucescu nu agrea jucătorii de la Steaua! A pierdut un Mondial”

Un astfel de moment a avut loc recent, la o petrecere organizată de Cristina Ich, soția lui Alex Pițurcă. Îmbrăcați festiv și zâmbitori, Victor și Maria Pițurcă și-au făcut apariția la ziua de naștere a norei, alături de care s-au fotografiat:

„Și, când te aștepți mai puțin, una dintre cele mai frumoase seri e și mai specială datorită unei așa surprize”, a scris Cristina Ich în dreptul pozei respective.

Cristina Ich, foto: Instagram @christina_ich
Cristina Ich, foto: Instagram @christina_ich
Cristina Ich, foto: Instagram @christina_ich
Cristina Ich, foto: Instagram @christina_ich
Cristina Ich, foto: Instagram @christina_ich
+38 FOTO
  • *Maria Pițurcă, în dreapta primei fotografii
  • ** Restul imaginilor sunt desprinse din arhiva Cristinei Ich

Și la bine, dar mai ales la rău

Maria Pițurcă a rămas alături de Victor în ciuda infidelităților fostului atacant al Stelei. Acesta a avut o relație extra-conjugală cu fosta balerină Vica Blochina. Vica a fost amanta lui Pițurcă la începutul anilor 2000, iar cei doi au făcut împreună un băiat, pe Edan.

Am făcut copilul după o relaţie de 16 ani. Dacă aş da timpul înapoi, mi-aş face altfel viaţa. Cel mai greu moment a fost când a trebuit să facem test de paternitate şi el nu-l văzuse de un an pe copil. Băiatul a fugit spre Piţi şi el nu l-a băgat în seamă, iar copilul l-a întrebat „Tată, tu m-ai uitat?” Atunci am regretat că am făcut copilul cu omul acela. Din momentul acela cred că s-a simţit foarte prost şi relaţia lor s-a îmbunătăţit”, a spus Vica, în trecut, potrivit Libertatea.

VIDEO Pițurcă nu renunță la „războiul” cu Adrian Mititelu: „Am plătit 50.000 de franci la TAS! Să-mi dea cele 7 milioane de euro”

Vezi și:

GALERIE FOTO Doctoriţa Ana îl „tratează” pe un fotbalist din Liga 1: „Sunt întotdeauna alături de tine!”

GALERIE FOTO Alessia, iubita celui mai bun jucător din liga secundă, e în al nouălea cer! Ce veste le-a dat urmăritorilor

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (7)
tikitakabarceloona
tikitakabarceloona  •  24 Mai 2022, 17:34

Au pus o poza cu sotia si alte 1000 cu cristina cîh. Nice

fartzelu
fartzelu  •  23 Mai 2022, 18:20

Piti si-a inselat sotia timp de 16 ani si cel mai probabil nu doar cu Vica cu Vica. Asta rezulta ca sotia a considerat-o un fel de ***...a ttinut-o mai de mila ,mai de sila, pt. copii, Dumnezeu stie ce si cum, e problema lor dar asta nu se poate numi o familie respectabila. sau cel putin din partea *** nu se poate numica are caracter, respect sau ce mai trebuie printr-o familie normala

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Cumanul
Cumanul  •  23 Mai 2022, 13:26

Putea sa o insele cu 100 de femei, cainele nu pleaca de la macelarie !.. Omul incasa cite 1 milion de euro cel putin la 6 luni... Aia sunt bani nu gluma.. Cred ca la suma aceea ii poti permite sa fie cu cite femei pofteste...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează