GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  RELAȚIE

Dialog incomod cu Marian Drăgulescu » 15 secunde de tăcere apăsătoare după ce a fost întrebat de fosta soție, Larisa, și copii

Marian Drăgulescu, la „Un podcast cu Geanina Iacob” +49   FOTO
Marian Drăgulescu, la „Un podcast cu Geanina Iacob”

Articol de GSP - Publicat luni, 26 decembrie 2022 12:33 / Actualizat marti, 27 decembrie 2022 00:31

Fostul gimnast Marian Drăgulescu (42 de ani) a oferit detalii despre relația cu actuala iubită, Simona, și a admis că nu este „de acord” cu faptul că fosta soție, Larisa Drăgulescu, face videochat.

Invitat la „Un podcast”, fostul mare sportiv român a fost întrebat de moderatoarea Geanina Iacob despre relația cu actuala iubită, Simona, dar și despre felul în care se înțelege cu fosta soție, Larisa Drăgulescu, cu care a fost căsătorit între 2006 și 2009.

Despre Simona, actuala parteneră de viață, Marian a spus că „ieșim de 3 ani. Ne-am cunoscut la ea la muncă. Eu stăteam cu chirie într-un apartament din blocul unde lucra ea. Ne vedeam destul de des, așa ne-am cunoscut”.

După 3 ani de relație cu Simona, Marian Drăgulescu dezvăluie: „Vreau să mă căsătoresc, vreau și copii”

„Ea era într-o relație pe atunci, la fel și eu. Am început să ne vedem abia după ce am rămas singuri amândoi. A fost pe placul meu. Mi-au plăcut privirea ei, ochii, e frumușică. E foarte echilibrată, modestă, e alături de mine.

Nu e figurantă, orgolioasă, e pe placul meu. Se mândrește cu mine, da. Dar nu vrea să iasă în evidență, să vină cu mine la TV. Are 35 de ani. Vreau să mă căsătoresc și vreau și copii”, a adăugat Marian Drăgulescu.

sursă foto: Instagram @ simonacarmen_
sursă foto: Instagram @ simonacarmen_
sursă foto: Instagram @ simonacarmen_
sursă foto: Instagram @simonacarmen_
sursă foto: Instagram @ simonacarmen_
+14 FOTO

Ulterior, fostul sportiv cu 3 medalii olimpice și 10 mondiale a fost întrebat despre fosta soție, Larisa, care a luat calea videochatului și este creatoare de conținut pe o platformă pentru adulți.

Dialog incomod cu Marian Drăgulescu » 15 secunde de tăcere apăsătoare după ce a fost întrebat de fosta soție, Larisa

„Eu și Larisa ne dorim ce e mai bine pentru copii. Am fost niște nebuni, făceam prostii, eram tineri, orgolioși. A fost o relație toxică pentru amândoi. De când ne-am despărțit, ne înțelegem mai bine. Suntem OK acum, ne e mai bine ca prieteni decât ne era în cuplu. Nu mă interesează ce face, fiecare face ce vrea cu viața lui”, a precizat Marian.

+45 FOTO

Apoi a fost întrebat dacă faptul că Larisa face videochat are repercusiuni asupra copiilor pe care îi au împreună, Beatrice și Richard.

„Da”, a răspuns scurt Marian. Au urmat aproximativ 15 secunde stânjenitoare de tăcere, în care moderatoarea zâmbea, aparent jenată.

Dialog incomod cu Marian Drăgulescu » 15 secunde de tăcere apăsătoare după ce a fost întrebat de fosta soție, Larisa, și copii
Reacția la discuția despre ocupația actuală a Larisei Drăgulescu

„Eu am crescut altfel, nu sunt de acord cu așa ceva, dar fiecare face ce vrea. Nu am vorbit cu copiii despre lucrurile astea, cred că a vorbit ea”, a mai spus Marian despre acest subiect.

Citește și: 

Varianta bizară a lui Erdogan: „Cristiano Ronaldo a fost pedepsit politic la Mondial, fiindcă susține asta”

Becali, spectacol la TV: „Tata trebuia să dea 75.000 de lei ca să intru la Drept”. De ce a refuzat: „Dacă erai doctor sau judecător, tata îți dădea brânză gratis”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
Borscuzama
Borscuzama  •  29 Decembrie 2022, 20:14

Si proasta aia de ce rade ***? Ce e asa de comic?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  28 Decembrie 2022, 12:11

Nu se împacă acel "fiecare face ce vrea cu viața lui" cu faptul că pruncii sunt "stânjeniți". Din momentul în care ai copii, responsabilitățile tale cresc. Nu te mai poți comporta oricum. Nu e nimic onorabil în ceea ce face "fosta", iar copiii simt și știu asta. Dar, deh! Pentru multe individe banii sunt mai presus de orice.

vansoitan.
vansoitan.  •  27 Decembrie 2022, 16:44
Postat de daniaania pe 27 Decembrie 2022, 12:52

Mare branza, mai multe vedete au pozat nud. Femeia face bani. Problema ii cu copii care sunt stanjeniti cred. Poate după o vreme se va lăsa de asta.

in primul rand ea nu este vedeta si in al doilea rand,alea nu sunt doar poze nud. nu stiu cum sa ma exprim sa nu fiu cenzurat de gsp,dar ginecologul a vazut mai putin cand a consultat-o decat vedem noi in pozele puse de ea online.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează