GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DECLARAȚII

Messi i-a răspuns lui Obama » Ce a spus argentinianul despre o eventuală întrevedere cu președintele SUA

Sursa foto: Guliver/GettyImages
Sursa foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 martie 2016 22:57

Lionel Messi i-a răspuns americanului Barack Obama, care a declarat în cadrul unei vizite în Argentina că nu a putut aranja o întâlnire pentru ca starul argentinian să le cunoască pe fetele sale.

"M-a surprins ceea ce a spus Obama, la fel ca pe toată lumea. Şi mie mi-ar plăcea să-l cunosc pe el şi pe fetele lui, dar nu ştiu dacă va fi posibil. Poate că a spus asta pentru că se afla la Buenos Aires, în Argentina, oricum am fost surprins", a afirmat Messi, conform news.ro.

În timpul vizitei sale în Argentina, Barack Obama a afirmat că nu a putut aranja o întrevedere pentru ca fiicele sale, Sasha şi Malia, fotbalistul argentinian.

"Am dorit să îmi aduc fiicele aici pentru ca ele să vadă frumuseţea oraşului Buenos Aires. Ele au cunoscut deja un argentinian faimos, pe Papa Francisc. Acum vor să îl cunoască pe Messi, dar nu am putut să aranjez asta." Barack Obama

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
grandetorito
grandetorito  •  26 Martie 2016, 04:12

"În timpul vizitei sale în Argentina, Barack Obama a afirmat că nu a putut aranja o întrevedere pentru ca fiicele sale, Sasha şi Malia, fotbalistul argentinian." IN CE LIMBA SCRIETI BAH ZIARISTI DE 2 LEI.!!?! Fi-v-ar scoala a dreaq, ca v-ati dus degeaba!

steaua.libera
steaua.libera  •  26 Martie 2016, 03:44

Il poate intalni la Copa America, pentru ca viitoarea editie a se va juca pe teritoriu strain, in US

10206461429268320
Chris Gali  •  26 Martie 2016, 02:20

hussein obama cel mai ticalos presedinte American din istoria Americii !....Un nenorocit !!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează