GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SPORT & BEAUTY

GALERIE FOTO Michaela Prosan face dezvăluiri picante! S-a uitat la filme pentru adulți și a fost pe o plajă de nudiști

Articol de - Publicat duminica, 24 noiembrie 2019 11:06

Superba actriță Michaela Prosan a cucerit telespectatorii cu rolul Soniei din "Fructul oprit", iar acum continuă să câștige fani cu personajul pe care-l interpretează în serialul "Sacrificiul”.

Michaela Prosan a copilărit în Slobozia și este unul din puținii oameni născuți într-o zi de 29 februarie. Cu multe ore de filmare, Michaela are timp să se simtă bine și să se menințină în formă.

Merg la sală, mă plimb mult pe jos, mă uit la filme, mă văd cu prietenii. Nu mă plictisesc niciodată! În afară de actorie mă pasionează desenul, pictura… Și muzica. Sunt o melomană. Chiar dacă un foarte mult preț pe odihnă, cel mai important e să am grijă de sufletul meu.

Cred, cu tărie, că frumusețea exterioară este diminuată de o energie poluată. Aici investesc cel mai mult, în cosmetizarea sufletului! Pentru mine un somn liniștit echivalează cu 10 ședințe la spa și, din când în când, câte o mască hidratantă nu strică. Mai ales după o zi de filmare", dezvăluie actrița de 27 de ani.

De curând vedeta a fost invitată la Neața cu Răzvan și Dani, una a participat la un joc, unde trebuie să răspundă cu "Am" sau N-am" la diverse provocări. Actrița nu a jucat poker pe dezbrăcate și nu a avut o relație de o noapte.

În schimb, Michaela a fost îndrăgostită de un actor cu care a jucat și a fost pe o plajă de nudiști. În plus, a recunoscut că s-a uitat la filme pentru adulți alături de partenerul de viață.

Michaela e adepta unui stil de viață sănătos și și-a dezvăluit de curând secretul:

„V-am zis că fac sport! Și încerc să mănânc sănătos cât se poate. Programul e ușor dificil și diferit față de cel al oamenilor care muncesc de la 7:00 la 18:00 sau 17:00 și trebuie să am grijă cu alimentația. Nu mănânc carne, dar mănânc pește. Cred că se fac 11 ani. A fost o opțiune, cred că fiecare consumă ce vrea și ce îi place, am descoperit acum aproape 11 ani că nu îmi place să mănânc carne”.

"Am fost surprinsă să descopăr că am talent în bucătărie, dar trebuie să am timp pentru asta, potențial există"
Michaela Prosan, actriță

Vezi și:

Michaela Prosan a fost surprinsă GOALĂ la duș! A dezvăluit că se uită la filme pentru adulți

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
ray51
ray51  •  26 Noiembrie 2019, 13:13

O mare sportiva, asa e. Dar apropos, ce sport practica?

2369954096667543
Violeta Calugareanu  •  25 Noiembrie 2019, 13:14

sonia a fost in ,,fructul oprit",daca nu urmariti evolutia ei ca actrita nu comentati aiurea.

1515883375218486
Marius Boldea  •  25 Noiembrie 2019, 03:40

Nu inteleg de ce va place sa aruncati cu noroi in oameni, nu va ganditi ca va inconjurati de o carma negativa? PS. Fiti mai buni!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează