GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PARIURI SPORTIVE

Mircea Badea, o nouă lovitură la pariuri » A mizat o sumă uriașă pe un singur meci

Mircea Badea a dat un nou „tun” la pariuri
Mircea Badea a dat un nou „tun” la pariuri

Articol de - Publicat luni, 20 iulie 2020 08:50 / Actualizat luni, 20 iulie 2020 09:47

Mircea Badea (46 de ani), realizatorul emisiunii "În gura presei", de la Antena 3, a dat din nou lovitura la pariuri. A câștigat peste 7.000 de lei duminică, după ce a pariat o sumă importantă pe un meci din Premier League. 

Acesta a pus la bătaie 2.359 de lei pe duelul Tottenham - Leicester din Premier League, câștigat de echipa lui Jose Mourinho cu 3-0. Mircea Badea a mizat că în meci vor fi cel puțin 13 cornere, iar pariul său a ieșit fără emoții: arbitrul Anthony Taylor a dictat nu mai puțin de 17 lovituri de la colțul terenului. 

Mircea Badea, o nouă lovitură la pariuri » A mizat o sumă uriașă pe un singur meci

De-a lungul ultimilor ani, Mircea Badea a publicat deseori în social-media biletele sale câștigătoare de la pariuri. Pe lângă fotbal, jurnalistul pariază frecvent pe tenis și sporturi de contact.

VIDEO. Cristian Spetcu despre bătaia dintre Mircea Badea și motociclist: ”A fost inconștient. Nu faci așa ceva!”

Citește și alte știri de actualitate: 

DINAMO. Mărturia-șoc a unui dinamovist care s-a infectat cu COVID-19: „Spatele mă doare de parcă m-a bătut unul cu parul. Și pielea mă doare”

CALCULE TITLU LIGA 1. Craiova e la mâna ei, dar FCSB îi poate oferi titlul pe tavă! Clasamentul ACUM

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
dubluv
dubluv  •  20 Iulie 2020, 20:48

la acest stil de pariere, in mod sigur Mircea Badea este pe un mare minus.

sevilla_1986
sevilla_1986  •  20 Iulie 2020, 17:48
Postat de Cosmin Bajescu pe 20 Iulie 2020, 13:58

Mi se pare inacceptabil ca un om care stie ca are rol de formator de opinie sa promoveze asa ceva. In plus, nu ne spune si cat a pierdut la pariuri. Se lauda doar cand da o lovitura. Probabil ca multi prosti il vor urma, crezand ca este o sursa usoara de venit, fara a tine cont de faptul ca, pentru fiecare asemenea castig, exista pierderi similare sau chiar mai mari. In plus, as fi curios daca stimabilul nu are cumva contract cu o casa de pariuri pentru a face reclama, fie si mascata.

Hai fugi tare cu teoriile tale de hater

ray51
ray51  •  20 Iulie 2020, 16:47

2400 de lei pentru un biletel. 2-3 pensii de muncitori. Esti penibil, neamule!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează