GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  

MYSPORT.RO

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 august 2007 00:00

Duel al orgoliilor in liga a III-a
FCM II Bacau- Ceahlaul II Piatra Neamt 0-0
Se cunoaste de foarte multa vreme rivalitatea celor doua echipe din Moldova, pe cand FCM Bacau evolua in primul esalon.Astazi insa, rivalitatea s-a mutat la nivelul echipelor de liga a III-a.Daca ne uitam pe statistica, vedem ca majoritatea duelurilor dintre cele doua s-au terminat la egalitate, mai putin in ultimul an cand Ceahlaul a reusit sa se impuna in fata Bacaului.Asfel, in seara aceasta a continuat seria egalurilor, cu toate ca putea fi oprita, dar jucatorilor din Bacau le-au lipsit poate concentrarea, sau poate au tratat cu superficialitate acest meci. De altfel un meci frumos, lasand la o parte unele parti negative. Userul ultradixi a cistigat o minge mysport in urma cronicii de Liga a III-a
Adevaratii oameni de fotbal: Michel Platini
Nu se poate prezenta ca un apostol , insa are incredere in fotbal. Platini a iubit balonul , jocul si si-a investit aceasta placere si in ceea ce a urmata dupa agatarea ghetelor de fotbal in cui. Spunea , Platini , fara intentia de a ploemiza , ca este putin anti-Zidane. Cei doi “mari” niciodata nu s-au apreciat si nici nu s-au valorat reciproc , insa ambii au fost “figuri”.
Reporterul Mysport, Notorios, a fotografiat una dintre barcile 'Romanian Grand Prix, expusa in fata hotelului Hilton din Bucurest.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează