GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CEAHLAUL

Nemteni vs fosti nemteni

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 octombrie 2007 00:00

Vrajitoarea, Murgan, Dobre, Negoita si Costescu. Toti cei cinci jucatori ai Mioveniului au evoluat in sezonul trecut pentru Ceahlaul, iar duminica isi vor infrunta fostii colegi, in duelul Dacia - Ceahlaul din Liga I. "Vor face tot posibilul sa demonstreze in teren ca s-a renuntat prea usor la aportul lor cind jucau la Piatra. Ne asteptam la o forma buna din partea lor. Insa noi vrem sa repetam jocul bun de la Arad, cind am invins UTA", a spus fundasul Florin Nohai. si Dan Barna, fotbalistul propus de nemteni la "nationala" de tineret, e sigur de victorie la Mioveni: "La modul in care ne-am pregatit, n-avem cum sa ne intoarcem fara izbinda".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează