GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ATAC

Nepotul antrenorului de box de la Dinamo ar putea provoca un război mafiot în București! Detalii uluitoare: „A crescut brusc numărul de arme din Republica Moldova”

Articol de GSP - Publicat luni, 13 ianuarie 2020 15:49

Cezar Petcu, cel care l-a hăcuit pe liderul Clanului Sportivilor, ar putea porni un război de anvergură între două grupări rivale din București!

Cezar Petcu, nepotul antrenorului de box de la Dinamo, l-a atacat pe „Bebino” în Lacul Tei, zonă care a fost luni dimineața scena unor percheziții în forță la locuințele lor implicați. Petcu s-a predat astăzi. 

Serviciul Omoruri și mascații au descins în zonă având date că, după reglarea de conturi de săptămâna trecută, între „Clanul Sportivilor” și „Clanul Țiganilor” se pregătesc deja noi răfuieli dure, conform Libertatea.

Au existat informații că, dinspre București, cererea de arme de foc a crescut brusc și semnificativ în week-end pe relația Republica Moldova, semn că se pun la cale anumite scenarii printre interlopi. 

Citește și:

STUPEFIANT Care a fost motivul pentru care nepotul antrenorului de la Dinamo l-a masacrat pe mafiotul din clanul sportivilor

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (10)
red77
red77  •  14 Ianuarie 2020, 06:50

Ar trebui lăsati sa se împuște ca prostii și pe urma unii într o groapa comuna alții la pușcărie pe viata. Oricum mor doar ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

pote
pote  •  14 Ianuarie 2020, 06:44

Terminati ma cu prostiile astea cu clanu sportivilor. Clanul sportivilor e format din oameni maturi peste 45 de ani.,si include prima generatie de bodyguarzi ai bucurestiului,toti formati in salile de forta de pe aria strandului vacaresti. Astia sunt clanul *** din frumusani si clanul *** din tei. Astia din frumusani au prieteni in randul nivelelor 2 si 3 din clanurile divizate din clanul sportivilor.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kkkkkk
kkkkkk  •  13 Ianuarie 2020, 23:27

Multumim politiei romane si acestui ziar minunat : ei ne tin la curent cu piata armelor din republica moldova si fac ierahizarea corecta a clanurilor interlope din tara .

Vezi toate comentariile (10)
Comentează