DIVERSE  ·  REMEMBER

NICOLAE CEAUȘESCU // VIDEO Constantin Anghelache a dezvăluit la GSP Live marea greșeală a dictatorului: „A refuzat să creadă în realitatea transmisă de nemți”

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 ianuarie 2020 09:52

Nicolae Ceaușescu // Pe 26 ianuarie se împlinesc 102 ani de la nașterea lui Nicolae Ceaușescu, fostul președinte al României executat în decembrie 1989.

Constantin Anghelache, fostul conducător al lui Dinamo, a vorbit în noiembrie 2018, la emisiunea GSP Live, despre marea greșeală făcută de Nicolae Ceaușescu în decembrie 1989. 

„Ceaușescu a refuzat să creadă în realitatea pe care i-au transmis-o nemții. I-au transmis să fie atent că va cădea. I-au spus asta în 14 decembrie 1989.

Aș avea două dezamăgiri din acea perioadă. Una din 14 decembrie: cine trebuia n-a ascultat! Dacă asculta, altfel erau lucrurile. Lui Ceaușescu i se cerea să facă o schimbare categorică și n-a vrut să facă niciuna. El a făcut o mare eroare în existența lui. Prima a fost că am rămas singura țară de pe glob fără datorii externe. Pe el n-a avut cine să-l mai apere din exterior pentru că nu mai avea nimeni de luat bani de la noi”, a declarat Anghelache la GSP LIVE.

Vezi și: Raed Arafat, despre recordul de noi cazuri: „Dacă vom avea cifrele acestea încă o săptămână, vom...
Libertatea
Comentarii (3)
andrei.f  •  28 Ianuarie 2020, 11:24

Securistii astia le stiau pe toate si inainte si acum !

Bazaru Jenica  •  28 Ianuarie 2020, 11:11

Ideea ar fi urmatoarea:unii tinjesc după trecut, alții cred că trăiesc vremuri de libertate. adevărul însă este foarte trist : suntem manipulați de elita mondială condusă de Roshild și slugoii lui inclusiv papa care nu este decât un pion pe marea tablă de șah a imperialismului ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua.libera  •  27 Ianuarie 2020, 08:13

Comunistilor, securistilor, inca mai sunteti la butoane. Lasati-ne sa traim, vremea voastra a trecut. Nu aveti pic de rusine, mai si iesiti in presa sa plangeti! Tataie Anghelache, daca vrei comunism, du-te bre in Coreea de Nord si nu mai jeli pe aici!

Vezi toate comentariile (3 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
22:00 Europa League
Sferturi: Inter-Leverkusen
Digi 1 , Look Sport, Telekom
22:00 Europa League
Man. United - Copenhaga
Digi 2, Look Plus, Telekom
Program TV complet

Liga 1