GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DOSARUL TRANSFERURILOR

Victor Becali nu suporta mâncarea din închisoare: „Îmi cumpăram de la magazin!” » Suma uriașă pe care o cheltuia pe mese

Victor Becali, alături de prietenul Cristi Borcea
Victor Becali, alături de prietenul Cristi Borcea

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 ianuarie 2019 13:55

Recent eliberat după cele două sentințe primite în Dosarul Transferurilor şi în Dosarul „Mită pentru Judecătoare”, Victor Becali, 57 de ani, a vorbit din nou despre condițiile pe care le-a avut în spatele gratiilor.

Victor Becali a mărturisit că nu obișnuia deloc să guște din mâncarea primită de deținuți, dezvăluind că se aproviziona de la magazinul din incinta penitenciarului. Fostul impresar s-a plâns de prețurile piperate pe care trebuia să le plătească pentru alimente. 

„Credeţi că în puşcărie este altfel? Şi acolo e cu cumetrii, cu fratele, cu naşul, cu nu ştiu cine. Iar la Rahova, cel care avea magazinul trebuia să aibă un preţ mediu la produse, dar erau nişte preţuri mari. 

Cred că acum ajunsese la 11 milioane pe săptămână suma pe care o poţi cheltui la magazin. Te puteai duce la magazin conform unui program, pe secţii”, a spus Victor Becali, la TV Digi Sport. 

Vezi și: GSP LIVE // VIDEO Victor Becali a spus TOT! Ce condiţii a avut în celula împărţită cu Cristi Borcea: „Aveam laptop, aveam de toate...” + sfatul primit de la Giovanni

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
vishnu
vishnu  •  26 Ianuarie 2020, 18:13
Postat de samamiroshi pe 26 Ianuarie 2020, 13:52

De aproape 15 ani s-a "produs" denominarea leului... Si voi scrieti de milioane de lei..." 11 milioane lei"... Pai asta este bugetul unui oras ...

Becaliotii nu pot vorbi decat despre meleioane.

1391972634181505
Adrian Popescu  •  26 Ianuarie 2020, 15:59

Altul care a intrat haiduc și înăuntru și-a cumpărat plimbarea

1319238838149008
Serban Radu  •  26 Ianuarie 2020, 15:50

La banii lui si la cate condamnari o sa mai primeasca nu se pune problema !!!!Fara numar fara numar ,cat mai multe butelii !

Vezi toate comentariile (16)
Comentează