GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  AUTO-BILD.RO

Operație pe inimă, pe marginea drumului » Motociclistul a fost salvat în mod miraculos

Articol de GSP - Publicat luni, 17 iunie 2019 11:28

Un grav accident rutier petrecut în comitatul Cheshire (Marea Britanie) a avut final fericit, contrar tuturor așteptărilor.

Un motociclist a fost implicat într-o coliziune puternică, iar paramedicii sosiți la fața locului erau pregătiți să declare decesul.

Din fericire, un chirurg și-a asumat o misiune imposibilă, prin care a salvat victima: l-a operat pe inimă, chiar pe marginea drumului public.

Accidentul rutier a avut loc în satul Delamere, comitatul Cheshire, în octombrie 2018. John O’Brien, în vârstă de 47 de ani, se plimba pe motocicletă în momentul în care impactul cu un autoturism l-a aruncat pe maringea drumului.

Echipele de intervenție sosite la fața locului au încercat să îi acorde îngrijirile necesare, dar bărbatul a intrat în stop cardiac.

Află mai multe detalii pe auto-bild.ro!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează