GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PREMIILE OSCAR

VIDEO Serena Williams, reacție virală după ce Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock la Gala Premiilor Oscar: „A trebuit să-mi pun băutura jos”

Serena Williams a oferit o reacție virală, după ce Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock +15   FOTO
Serena Williams a oferit o reacție virală, după ce Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock

Articol de GSP - Publicat luni, 28 martie 2022 12:55 / Actualizat luni, 28 martie 2022 14:36

Serena Williams (40 de ani) a avut o apariție de-a dreptul spectaculoasă la Gala Premiilor Oscar, găzduită de „Dolby Theatre” din Los Angeles.

Cu o ținută excepțională și cu același rafinament cu care și-a obișnuit fanii în aparițiile sale de pe covorul roșu, Serena s-a numărat printre principalele puncte de atracție ale Galei. Dincolo de outfit-ul său, americanca a oferit o reacție elocventă la scurt timp după ce Will Smith l-a pălmuit pe prezentatorul Chris Rock în văzul tuturor.

Tocmai m-am așezat și a trebuit să-mi pun băutura jos”, a exclamat, teatral, Serena Williams, replica ei viralizându-se rapid pe Twitter și pe celelalte canale de comunicare. 

FOTO / Venus și Serena Williams au atras toate privirile la gala premiilor Oscar

+11 FOTO

Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock la Gala Premiilor Oscar

Scene incredibile au avut loc la Gala Premiilor Oscar din această dimineață. Will Smith a urcat pe scenă și l-a pălmuit pe Chris Rock, după ce acesta a făcut o glumă la adresa actriței Jada Pinkett Smith, soția lui Will, în timp ce prezenta Oscarul pentru „cel mai bun documentar”. 

Ce a declanșat furia actorului? Prezentatorul s-a referit la look-ul Jadei Pinkett-Smith. Aceasta și-a pierdut aproape tot părul din cauza alopeciei, o boală autoimună.

Serena și Venus Williams, sursă de inspirație pentru filmul „King Richard”

Serena și Venus Williams au fost sursă de inspirație pentru emoționantul film „King Richard”.

Cu Will Smith în rolul principal și cu cele două jucătoare în rol de producător executiv, filmul spune povestea lui Richard Williams, tatăl celor două jucătoare, care a făcut tot ce a putut pentru ca Serena și Venus să ajungă două campioane uriașe.

Will Smith a câștigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor pentru rolul său din filmul „King Richard”.

VIDEO Trailer-ul fimului „King Richard”

Citește și alte știri de actualitate:

Victoria Azarenka oferă primele explicații după „cel mai ciudat abandon din istorie” » Fostul număr 1 mondial renunță la tenis pentru o perioadă

Starul naționalei Braziliei, eclipsat de iubită la meciul cu Chile de pe Maracana

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
2077264048956080
Vilcea Nicolae  •  29 Martie 2022, 17:31

Sper că lumea sportului și lumea in general sa se mobilizeze și să o ajute pe Serena să treacă peste aceasta tragedie.A TREBUIT SA SI PUNA BAUTURA JOS!!! Groaznic moment pt ea! Serena suntem alături de tine!!! Pe de alta parte noi.." fanii" Serenei și... lumea in general trebuie șase bucure că nu a fost mai rău!!! Ce s ar fi întîmplat daca in momentul palmuirii băutură era deja jos și ar fi trebuit SA SI PUNA BAUTURA SUS???? mulțumim Will că ai ales momentul bine...ai văzut că Serenu e cu băutura sus...l ai pălmuit atunci pe ala și uite așa s a evitat o tragedie pe pămînt comparabilă cu... dispariția dinozaurilor!!!

ironicc
ironicc  •  28 Martie 2022, 21:36

Vorba lui Bobonete .... *** *** pfui!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ntmarcel4
ntmarcel4  •  28 Martie 2022, 21:31

will smith = pithecantropus erectus: 1. bine ca nu era nevasta lui alec baldwin 2. daca era jason momoa prezentator...

Vezi toate comentariile (18)
Comentează