GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  MONDEN

Instanța a decis! Ce pensie alimentară va plăti Reghecampf » Anamaria Prodan e revoltată: „E tragicomic!”

Articol de GSP - Publicat marti, 26 iulie 2022 20:37 / Actualizat miercuri, 27 iulie 2022 08:00

Tribunalul Ilfov a judecat apelul depus de Laurențiu Reghecampf, 46 de ani, împotriva ultimei hotărârii a Judecătoriei Buftea, prin care antrenorul a fost obligat la plata unei cote de 1/3 din totalul veniturilor sale lunare.

Potrivit deciziei definitive luate de Tribunalul Ilfov, Reghecampf va avea de plătit o pensie alimentară de doar 2.000 de euro și nu o treime din salariul său, cum a decis Judecătoria Buftea în prima fază. În plus, Anamaria Prodan a fost obligată să plătească cheltuielile de judecată, în valoare de aproximativ 9.000 de lei.

+41 FOTO

Anamaria Prodan, revoltată de decizie: „Va ajunge rău cu tot ce face!”

Anamaria Prodan, fosta soție a lui Reghecampf, a luat foc când a aflat decizia definitivă. Impresara și-a criticat fostul soț că a apelat la judecători pentru a stabili valoarea pensiei.

„Cere judecătorilor să stabilească cât să plătească pensie pentru copilul lui? Nu vreau să particip la prostia lui Reghe! I-am spus și eu, și copiii, că este binevenit acasă să-și vadă copiii sau să-i ajute când și cu cât vrea!

Dacă a ajuns să ceară judecătorilor să stabilească cât se dea copiilor e tragic. Dar fiecare cum și cât poate. OK, mi-a cerut cheltuieli de judecată, pentru faptul că el a deschis Ordonanța și el a cerut stabilirea pensiei?!

Judecătorii au hotărât cât să dea copilului lui și ca eu să achit cheltuielile de judecată?! La cât i-am dat în viața mea mai contează 2000 euro? E tragico-comic! Din toate punctele de vedere.

Plin de inimioare! Cu cine s-a pozat Anamaria Prodan: „El e alesul!”
instagram
Plin de inimioare! Cu cine s-a pozat Anamaria Prodan: „El e alesul!”

Va ajunge rău cu tot ce face. Veți vedea traseul lui în foarte scurt timp. Tot ce am construit pentru el în 16 ani, a demolat inconștient în doar doi ani! Treaba și problema lui!”, a spus Anamaria Prodan, conform libertatea.ro.

În prima instanță, tribunalul hotărâse ca antrenorul să contribuie cu o treime din salariul său drept pensie alimentară. Cum fostul antrenor de la CS U Craiova câștiga 40.000 de euro pe lună la noua lui echipă, Neftchi Baku, asta ar fi însemnat că Anamaria Prodan ar fi încasat 15.000 de euro, sumă cu care se și lăudase în presă în urmă cu o săptămână.

Totuși, decizia de la apel e definitivă și Laurențiu Reghecampf va avea de plătit doar 2.000 de euro pe lună.

Citește și alte știri despre divorțul Anamaria Prodan - Laurențiu Reghecampf:

„Bea vodkă zilnic și umblă cu escorte!” » Laurențiu Reghecampf spune că Anamaria Prodan l-ar fi calomniat în presa din Germania!

Stupoare în relația Anamaria Prodan - Laurențiu Reghecampf! Ce a anunțat impresara: „Da, facem asta”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
gazistu
gazistu  •  27 Iulie 2022, 12:39

2000 E ca sa cresti un copil? dar cat manca acel copil.. de 2000E?

rampampam
rampampam  •  27 Iulie 2022, 10:01

Păi parcă el trăia pe banii tai, nu tu pe ai lui. E o decizie corectă a instanței, cum să plătească pentru creșterea unui minor, in Romania, 1/3 din veniturile lui ?!?! Pai daca prinde un contract de 1,5 mil pe an trebuie să îi dea minorului 500k ? :))) 2000 de euro sunt mai mult decât suficienti pentru un copil

romeverest
romeverest  •  27 Iulie 2022, 09:58

Este o decizie corecta si conforma cu legislatia in vigoare !! Reghecampf mai are doi copii in intretinere, acela din prima casatorie si mai nou baiatelul nascut din ultima sa relatie !! Prodanca nu are de unde sa cunoasca aceste lucruri pentru ca a facut facultatea aia cu care se tot lauda, mintind lumea ca ea este avocat, la fara fregventa !!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează