GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DECIZIE

Pozele care l-au lăsat fără echipă » A fost dat afară din cauza imaginilor INCENDIARE cu iubita!

Mirko Antonucci, 21 de ani, împrumutat de AS Roma la Vitoria Setubal, are probleme din cauza activității intense pe rețelele de socializare +15   FOTO
Mirko Antonucci, 21 de ani, împrumutat de AS Roma la Vitoria Setubal, are probleme din cauza activității intense pe rețelele de socializare

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 iunie 2020 17:53 / Actualizat vineri, 26 iunie 2020 21:41

Mirko Antonucci, 21 de ani, împrumutat de AS Roma la Vitoria Setubal, are probleme din cauza activității intense pe rețelele de socializare. 

Fotbalistul a fost însă trimis acasă de portughezi înainte de finalul împrumutului. Se pare că decizia ar fi fost influențată major de viața sa extrasportivă și în special de imaginile cu iubita, Ginevra Lambruschi. 

Antrenorul lui Setubal, Julio Velazquez, a explicat: „Jucătorul trebuie să fie concentrat 24 de ore din 24, să respecte clubul, fanii și tot ce reprezintă. Am înțeles că acest comportament al lui nu era ceea ce ne doream la echipă”. 

+11 FOTO

Mirko are 90.000 de urmăritori pe Instagram, iar iubita sa peste 500.000, și postează mereu imagini sexy de cuplu.,

FOTO INCENDIAR Floriana e talismanul lui Gattuso: „A pozat în șortul lui Napoli și ne-a purtat noroc în finala Cupei”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
kamouniyak
kamouniyak  •  26 Iunie 2020, 20:49
Postat de thefighterisback pe 26 Iunie 2020, 18:18

wtf?

Foarte bine, In sfarsit unii cu "cojones" care nu sunt politically correct ca "nu ne bagam in viata lui si poate sa faca ce vrea cu o ***". Copiii au nevoie de educatie. Vrei sa fii cocalar? Atunci bye

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

thefighterisback
thefighterisback  •  26 Iunie 2020, 18:18

wtf?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează