GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PENITENCIAR

Probleme din ce în ce mai mari pentru Jean Pădureanu: "Are pierderi de memorie, merge cu însoţitor"

Articol de GSP - Publicat joi, 12 iunie 2014 00:00 / Actualizat joi, 12 iunie 2014 15:24

Avocatul lui Jean Pădureanu a declarat pentru Mediafax că decizia instanţei ca acesta să rămînă încarcerat nu este corectă, întrucît starea sa de sănătate se agravează pe zi ce trece, are pierderi de memorie şi merge cu însoţitor, precizînd că ar putea fi luată în discuţie o cerere de graţiere.

Avocatul Ion Cazacu a precizat că Jean Pădureanu are pierderi de memorie "din ce în ce mai des", astfel că acesta merge în permanenţă cu însoţitor.

Cazacu a adăugat că există opinii divergente între medicii Institutului Naţional de Medicină Legală (INML) şi specialişti din reţeaua sanitară de stat.

Potrivit avocatului, medicii din reţeaua sanitară de stat au constatat că bolile de care suferă Jean Pădureanu sunt grave şi ar face imposibilă, cel puţin pentru moment, privarea acestuia de libertate, în timp ce recomandărilor specialiştilor de la INML sunt că acesta poate sta la spitalul penitenciarului.

Pe de altă parte, avocatul a arătat că Jean Pădureanu ar fi dezavantajat dacă stă în spitalul penitenciar, în contextul în care dacă ar fi deţinut în regim normal, ar putea întreprinde activităţi pentru diminuarea zilelor de detenţie.

Întrebat dacă va contesta decizia Tribunalului Ilfov, avocatul a spus că va merge la penitenciar să se consulte cu Jean Pădureanu în acest caz şi că îl va întreba şi dacă ar fi de acord cu formularea unei cereri de graţiere.

Tribunalul Ilfov a respins, joi, cererea lui Jean Pădureanu de întrerupere, din motive medicale, a executării pedepsei de trei ani şi patru luni de închisoare primite de fostul preşedinte al Gloriei Bistriţa în dosarul transferurilor de jucători, decizia nefiind definitivă.

Instanţa a dispus, după ce a analizat expertiza medicală efectuată de Institutul Naţional de Medicină Legală, că nu este necesară întreruperea executării pedepsei lui Jean Pădureanu, întrucît bolile de care acesta suferă pot fi supravegheate şi tratate şi în reţeaua penitenciară.

Sursa: Mediafax

Playtech: ȘOC! Medicament împotriva covid-19. Va fi administrat pe cale orală, ce au descoperit experții


Comentarii (10)
spivak
spivak  •  13 Iunie 2014, 09:55

Toţi şobolanii vor să scape din pârnaie. Răbdare, la iarnă îi rezolvă Ponta.

bet1128
bet1128  •  12 Iunie 2014, 20:15
Postat de legolas13 pe 12 Iunie 2014, 16:24

Are pierderi de memorie mai ales atunci cand trebuie sa isi aduca aminte de meciurile trucate si banii nedeclarati. Asa sunt toti, cand ajung la inchisoare le apar toate bolile. Jean Padureanu chiar e batran, nu zic ca nu e adevarat, dar cand aranja meciuri, stabilea cine promoveaza, nu declara banii pe transferuri oare nu s-a gandit ca ajunge la batranete si in loc sa stea cu nepotii, sta in inchisoare? La fel si Becali si alti puscariasi: le plang mamele, sotiile, copiii pe la televiziuni ca unde au ajuns ei. Dar aceleasi femei nu le-au zis nimic cand aduceau bani nemunciti acasa...

NU FI RAU ,EU NU-S TIAS DORI LA ANII LUI SA STAI IN CELULA

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  12 Iunie 2014, 19:08
Postat de mbd555 pe 12 Iunie 2014, 16:20

Exces de zel, made in romania!

de acord. e un om batran, cu zilele numarate. exces de zel e putin spus, e un fel de crima. pedeapsa putea fi cu suspendare conditionata, data fiind varsta si starea grava de sanatate.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează