GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  TOP

Probleme pentru Ioan Niculae! Averea i-a scăzut în ultimul an şi a fost depăşit de Ion Ţiriac

Articol de GSP - Publicat joi, 06 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 06 noiembrie 2014 11:30

Ion Ţiriac a redevenit cel mai bogat om din România după ce l-a depăşit pe finanţatorul Astrei Giurgiu, Ioan Nicule, liderul de anul trecut. 

Fostul mare tenismen român are o avere estimată la 1,2-1,3 miliarde de euro, fiind peste Niculae, a cărui avere a scăzut considerabil în ultimul an, de la 1,7 miliarde de euro la 1 - 1,1 miliarde de euro.

Cei doi sînt practic singurii miliardari în euro din România, conform calculelor celor de la revista Capital.

Ioan Niculae a fost nevoit să închidă pe rînd cele 6 combinate chimice pe care le avea, a pornit însă 4 dintre ele, restul fiind trecute în conservare.

Lipsa gazelor naturale la un preţ care să-i permită acoperirea costurilor au determinat o pierdere uriaşă în conturile lui Niculae. De asemenea, omul de afaceri cheltuie o sumă importantă de bani şi cu Astra Giurgiu, de la care nu se aşteaptă să aibă vreun profit, făcînd totul din pasiune.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (6)
hotangels
hotangels  •  12 Noiembrie 2014, 11:21

Ingerasii din saloanele www.HotAngels.ro te astepta! Galerie foto reala pe site, 30 domnisoare sexy astepta sa incinga atmosfera pentru tine! Discretie, intimitate, zona centrala, erotism si senzualitate. Daca doresti, fetele te pot vizita acasa sau in camera de hotel, non-stop. Asigura-ti o noapte fierbinte, alege www.HotAgels.ro

rapid_visiniu
rapid_visiniu  •  06 Noiembrie 2014, 15:39

Domnu' redactor,vroiam sa scriu si eu ceva la adresa d-voastra.M-am tot gandit si nu mi-a venit in cap decat "Ana are mere"...de ce?Din pasiune!

cobra_z
cobra_z  •  06 Noiembrie 2014, 14:22

din banii "cheltuiti" la Astra, o mica parte ( 70-80%) sunt mutati in alte conturi care nu-i apartin pentru ca dupa o previzibila condamnare sau executare silita sa ramana si el cu ceva...ca doar nu e prost

Vezi toate comentariile (6)
Comentează