Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 29 ianuarie 2014 01:06

Află din ediţia tipărită, acum disponibilă în Gazeta Digitală şi din zori la chioşcuri, cînd e aşteptată sentinţa finală în acest caz, cît durează în medie judecarea unui recurs la ÎCCJ şi care a fost dosarul din ultimii ani care s-a derulat cel mai greoi la Înalta Curte.

Condamnările pentru cei 12 inculpaţi din Dosarul “2 Mai - Ridzi" adună 60 de ani de închisoare şi 23 de ani de pedepse complementare! Atît condamnaţii, cît şi DNA vor face recurs la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.


Click aici pentru a accesa Gazeta Digitală!

603541-untitled.jpg

Gazeta Digitală poate fi accesată contra cost, iar plata se face foarte simplu, prin card ori prin SMS. O ediţie costă doar 0,3 € Ă TVA, iar abonamentele au şi ele preţuri foarte atractive: 3€ Ă TVA pentru o lună, 6€ + TVA pentru 3 luni sau 10€ Ă TVA pentru 6 luni. Ziarul care ajunge la chioşcurile de presă în zorii zilei poate fi citit în platforma Gazeta Digitală mult mai devreme, începînd cu ora 01:00.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru