GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  BĂTAIE

Răstunare de situație cu nepotul mafiot al antrenorului de la Dinamo! DAUNE MAJORE: o victimă poate rămâne mută! + Ce s-a întâmplat cu armele

Articol de GSP - Publicat marti, 14 ianuarie 2020 13:54

„Joe”, nepotul antrenorului de box de la Dinamo, care l-a atacat fioros pe liderul „Clanului Sportivilor” a fost reținut pentru 24 de ore și plasat în arestul Secției 12. În plus, se pare că victimele vor fi și ele inculpate de Poliție! 

Cele două victime ale liderului clanului „Țiganilor”, personaj care este nepotul lui Napoleon Gheorghe, antrenorul de box de la Dinamo, se află în stare gravă, internate sub pază la Spitalul ”Sf. Pantelimon”. 

Armele au fost „curățate”: o victimă ar rămâne mută!

„Lui Bebino (nr. șeful Clanului Sportivilor, victimă a lui „Joe”) i-au fost retezate niște tendoane la o mână fapt care face ca el să nu mai poată folosi toată viața degetele aflate în legătură cu acele tendoane. În plus, a rămas și fără un deget care i-a fost tăiat complet în atac. Sandovschi ar putea rămâne mut din cauză că lama sabiei i-a distrus niște nervi din zona mandibulei care ajută la vorbire. El va fi operat zilele acestea”,  conform Libertatea.ro. 

Martorii bătăliei au povestit că totul a avut loc în zona Tei Toboc, cunoscută în conflictele din lumea interlopă, și ar fi avut la mijloc o datorie pe care Cezar Petcu, zis Joe, nepotul antrenorului de box Napoleon Gheorghe, de la Dinamo, ar fi avut-o către „Bebino”.

Comunicatul poliției

Marius Alecu, cunoscut drept Bebino, a fost la rândul său arestat de poliție. Iată mai jos comunicatul remis de autorități: 

„Astăzi, 15.01, în urma administrării probatoriului în cauza privind evenimentul produs în seara de 9 ianuarie în zona Tei-Toboc, a fost reţinut, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor, un bărbat de 26 de ani, din Bucureşti, urmând a fi prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă”. 

Citește și:

STUPEFIANT Care a fost motivul pentru care nepotul antrenorului de la Dinamo l-a masacrat pe mafiotul din clanul sportivilor

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (2)
comabi
comabi  •  16 Ianuarie 2020, 10:47

Este ireal ca citesc despre asa ceva in ziar de sport :(((.

bazoobuka
bazoobuka  •  15 Ianuarie 2020, 09:02

***, tu te consideri jurnalist? ***....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează