GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DECLARAȚII

Războiul dintre familia Becali și Anamaria Prodan ajunge la un alt nivel: zvonuri despre infidelități + „Reghe nu plătește femei, el e unicat”

Războiul dintre familia Becali și Anamaria Prodan ajunge la un alt nivel: zvonuri despre infidelități + „Reghe nu plătește femei, el e unicat” +49   FOTO
Războiul dintre familia Becali și Anamaria Prodan ajunge la un alt nivel: zvonuri despre infidelități + „Reghe nu plătește femei, el e unicat”

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 aprilie 2021 19:50 / Actualizat vineri, 09 aprilie 2021 20:23

Anamaria Prodan a reacționat după declarațiile din anturajul lui Gigi Becali, cum că „Reghe are amantă de opt ani, i-a făcut fetei și salon de înfrumusețare în Dorobanți, știe cam toată lumea de această relație, chiar și Ana”.

„Reghecampf nu este genul de om care să facă așa ceva. Reghecampf este mult prea bun, e numărul 1. Reghecampf niciodată nu ar face așa ceva, are niște principii de viață și o dragoste pentru familia lui și un respect față de societate, în primul rând, încât nu s-ar uita vreodată nici la femei ușoare, nici la site-uri, nimic. 

Nu cunosc aceste site-uri, nu cunosc aceste femei, nu mă interesează cine sunt, nu mă interesează aceste zvonuri care vin din partea anturajului lui G..., ale nu știu cui, nu sunt pentru noi. Eu ce știu și vă spun cu mâna pe inimă este că Reghecampf este unicat și nu a greșit o dată în viața lui, nu și-a făcut copilul de râs. Reghecampf își dorește ca băiatul lui cel mic, care îl idolatrizează, băiatul cel mare și fetele să meargă foarte mândri pe stradă, să nu vină cineva să spună «golanul de taică-tu». Reghecampf nu ar face niciodată așa ceva.”, a spus Anamaria Prodan pentru spynews.ro.

“Reghe are amantă de opt ani, i-a făcut fetei și salon de înfrumusețare în Dorobanți, știe cam toată lumea de această relație, chiar și Ana. Așa cum și Reghe știe de ea și de Alexa. Doar că fiecare s-a făcut că se uită în altă parte și și-a văzut de treabă, continuând să pozeze într-un cuplu fericit. Cine a crezut aia că Ana i-a dat ditamai palma lui Alexa și a fost strict profesional? Acolo a fost gelozie toată ziua, toată lumea știe povestea. El a venit la meci cu iubita lui, o blondă sexy, iar Ana a luat-o razna și l-a lovit. Reghe știe toate lucrurile astea, toți știm, dar fiecare își vede de familia lui, nu se bagă nimeni”, sunt informațiile care circulă în anturajul lui Gigi Becali, precum și în interiorul echipei FCSB
Informații din anturajul lui Gigi Becali, conform Playsport

+45 FOTO

Scandal cu Dennis Man & familia Becali

Anamaria Prodan l-a acționat în judecată pe Dennis Man (22 de ani, extremă dreapta), fotbalist care activează în prezent la Parma, Serie A. Agentul cere despăgubiri în valoare de 350.000 de euro pentru încălcarea contractului de impresariere!

Anamaria Prodan își cere drepturile la Tribunalul Ilfov. Vrea să se răzbune pe Man în justiție pentru ratarea „afacerii Parma”. Astfel, agentul cere să fie despăgubit pentru încălcarea contractului avut cu jucătorul. Conform surselor GSP, clauza de reziliere a contractului de impresariere rupt ar fi fost de 350.000 de euro, într-un document semnat încă din 2016.

Anamaria s-a repezit să-i atace pe Gigi și pe Giovanni Becali imediat cum a priceput că avea să fie lăsată pe dinafară în transferul lui Man, apoi a realizat că și Man hotărâse să fie alături de verii Ioan și Victor. Și l-a jignit în direct: „E greu să ajungi mare fotbalist când n-ai ceea ce ar trebui să ai în pantaloni. M-am străduit atât de mult timp să-i fiu alături, să-i caut cele mai bune oferte, a fost ca o parte din familia mea".

Man a fost de acord să zboare la Parma alături de Dragoș Sârbu și de Giovanni, care activează acum drept consilier al firmei de impresariat, pentru că liberarea condiționată nu-i permite să fie intermediar de jucători.

FOTO Ricardo Grigore, petrecere cu manele de ziua lui! Colegii de la Dinamo au aruncat cu banii: „Pentru puterea lui! Fără el nu era în Liga 1”

ANAD, decizie în cazul de dopaj de la Astra! Giurgiuvenii tremură pentru locul în Liga 1

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (16)
enigmaticul
enigmaticul  •  10 Aprilie 2021, 16:57

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

iung811
iung811  •  10 Aprilie 2021, 13:57

Reghe nu se mai uita la *** Asta este exprimarea corecta. S-a uitat odată , mai demult, si a luat-o de nevastă. Asta e.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sexilianul
sexilianul  •  10 Aprilie 2021, 11:25

buze reresapate.........ANDONE fara numar...........

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close