GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  MEDIA

Recomandari sportive, saptamana 26 noiembrie - 2 decembrie

Articol de GSP - Publicat luni, 26 noiembrie 2007 00:00

Marti si miercuri sunt programate partidele etapei a cincea, penultima, a grupelor Ligii Campionilor, Steaua Bucuresti urmand sa joace marti seara, de la ora 21.45, pe teren propriu, cu cehii de la Slavia Praga.

Sportul rege, fotbalul, ocupa prima pagina si in aceasta saptamana in conditiile in care sunt programate meciuri decisive in Liga Campionilor, iar duminica aflam grupa Romaniei de la turneul final al Campionatului European din 2008.

Steaua trebuie sa obtina o victorie cu 1-0 sau la cel putin doua goluri diferenta pentru a mai spera la locul trei si calificarea in primavara europeana, respectiv in 16-imile de finala ale Cupei UEFA.

Alte meciuri interesante din Liga Campionilor sunt Liverpool - Porto, vicecampionii Europei nu-si permit sa piarda puncte daca mai spera la calificarea in optimi, Celtic - sahtior Donetk, echipa lui Mircea Lucescu si Razvan Rat are nevoie de cel putin un punct pentru a spera la optimi, si Dinamo Kiev - AS Roma, ucrainienii au nevoie de puncte pentru a prinde locul trei, iar italienii sunt in pericol sa rateze optimile daca cedeaza puncte.

Joi se disputa in Cupa UEFA meciurile din etapa a treia, capete de afis urmand sa fie dispute precum AEK Atena - Fiorentina, Sparta Praga - Spartak Moscova, Panionios - Galatasaray si Hamburg - Rennes.

Finalul saptamanii este plin de meciuri importante din diferite campionate ale Europei, Levski Sofia - TSKA Sofia, Slavia Praga - Mlada Boleslav, Werder Bremen - Hamburg, VFB Stuttgart - Borussia Dortmund, Fiorentina - Internazionale Milano, AC Milan - Juventus Torino, Benfica Lisabona - FC Porto, CFR Cluj - Universitatea Cluj, Espanyol Barcelona - FC Barcelona si FC Thun - FC Basel, sunt doar cateva dintre disputele care ne asteapta in weekend.

Tot la finalul saptamanii va avea loc tragerea la sorti a grupelor turneului final al Campionatului European din 2008, Romania urmand sa fie, dupa o pauza lunga, printre participante.

Un alt eveniment extrem de important care are loc in aceasta saptamana, mai exact duminica, este debutul Campionatului Mondial de handbal feminin din Franta, competitie la care Romania ia startul din postura de vicecampioana mondiala en-titre si are ca obiectiv accederea din nou in finala mare.

Duminica, 2 decembrie, se disputa primele meciuri de la turneul final dupa urmatorul program, Croatia - Kazahstan, Franta - Argentina, Brazilia - Australia, Rusia - Macedonia, Austria - Republica Dominicana, Norvegia - Angola, Polonia - Tunisia, Romania - China, Spania - Congo, Ungaria - Japonia, Germania - Ucraina si Coreea de Sud - Paraguay.

Echipele de handbal masculin ramase in cupele europene, Steaua Bucuresti, UCM Resita si Politehnica Timisoara, isi vor afla marti adversarele din optimile de finala.

Nationala de rugby a Romaniei joaca sambata, in Portugalia, un meci decisiv din Cupa Europeana a Natiunilor, urmand ca in paralel sa se joace si meciurile din ultima etapa a sezonului regulat a Diviziei Nationale.

Iubitorii boxului se incalzesc cu un Julio Cesar Chavez - Ray Sanchez in asteptarea marelui meci dintre Floyd Mayweather jr si Ricky Hatton, Universitatea Mobitelco Cluj joaca cu PAOK Salonic in cupele europene la baschet masculin, si, de asemenea, sunt programate meciuri din Cupele Mondiale de volei si diferite probe din sporturile clasice de iarna.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează