GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SENTINȚĂ

A venit sentința în dosarul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf! Ce a hotărât Judecătoria Buftea

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan

Articol de GSP - Publicat luni, 03 octombrie 2022 16:33 / Actualizat luni, 03 octombrie 2022 17:50

Anamaria Prodan (49 de ani) și Laurențiu Reghecampf (47 de ani) s-au bătut în urmă cu câteva săptămâni în urmă în fața vilei lor din localitatea Snagov.

Cei doi au ajuns în cele din urmă la secția de poliție, acolo unde au solicitat ordine de restricție, unul împotriva celuilalt. Astăzi, Judecătoria Buftea a dat sentința: Anamaria Prodan nu are voie să se apropie de Laurențiu Reghecampf la o distanță mai mică de 200 de metri, timp de două luni. De asemenea, impresara nu are voie să ia legătura cu antrenorul, telefonic, prin corespondență sau în orice alt mod.

De cealaltă parte, nici Laurențiu Reghecampf nu se va putea apropia de Anamaria Prodan la o distanță mai mică de 200 de metri, timp de 4 luni, notează digisport.ro, și nici să ia legătura cu agentul de jucători. 

Universitatea Craiova răspunde după acuzațiile la adresa lui Devis Mangia: „Aspectele sesizate nu s-au confirmat, a fost, mai degrabă, o situație diferită”
CSU CRAIOVA
Universitatea Craiova răspunde după acuzațiile la adresa lui Devis Mangia: „Aspectele sesizate nu s-au confirmat, a fost, mai degrabă, o situație diferită”

Judecătoria Buftea: „Obligă pârâta să păstreze o distanță minimă de 200 metri față de victima Reghecampf Laurențiu Aurelian”

Instanța de judecată a răspuns cererii lui Laurențiu Reghcampf astfel: 

Admite cererea reclamantului REGHECAMPF LAURENŢIU AURELIAN, în contradictoriu cu pârâta REGHECAMPF ANA MARIA IONELA, și emite ordinul de protecție, împotriva pârâtei Reghecampf Anamaria Ionela, prin care, cu caracter provizoriu, pe durata de 2 luni de la data emiterii prezentului ordin, dispune următoarele:

Obligă pârâta să păstreze o distanță minimă de 200 metri față de victima Reghecampf Laurențiu Aurelian. Obligă pârâta să păstreze o distanță minimă de 200 metri față de reședința victimei și față de locul de muncă al victimei, respectiv FC Nefci Baku Azerbaijan, începând cu data pronunțării prezentei hotărâri, cu excepția situațiilor în care se impune, potrivit legii, prezența concomitentă a părților.

Interzice pârâtei orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondență sau în orice alt mod cu victima.

Judecătoria Buftea: „Obligă pârâtul să păstreze o distanță minimă de 200 metri față de victima Reghecampf Anamaria Ionela”

Legat de cererea făcută de Anamaria Prodan, Judecătoria Buftea s-a pronunțat astfel:

Admite, în parte, cererea reclamantei REGHECAMPF ANA MARIA IONELA, în contradictoriu cu pârâtul REGHECAMPF LAURENŢIU AURELIAN, prin care, cu caracter provizoriu, pe durata de 4 luni de la data emiterii prezentului ordin, dispune următoarele:

Obligă pârâtul să păstreze o distanță minimă de 200 metri față de victima Reghecampf Anamaria Ionela. Obligă pârâtul să păstreze o distanță minimă de 200 metri față de reședința victimei, începând cu data pronunțării prezentei hotărâri, cu excepția situațiilor în care se impune, potrivit legii, prezența concomitentă a părților.

Interzice pârâtului orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondență sau în orice alt mod cu victima

VIDEO Imagini cu bătaia Anamaria Prodan-Laurențiu Reghecampf

Citește și alte articole:

Apropiații Universității Craiova povestesc noi detalii despre Devis Mangia: „A avut invitații și pentru alți jucători” + Cum a plecat italianul din oraș

Mama lui Răzvan Popa, fost fotbalist la Universitatea Craiova, acuzații șocante la GSP LIVE: „Devis Mangia îi făcea avansuri și s-a masturbat în fața lui. A fost ajutat de club să scape”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Cristi Chivu a lăsat-o fără cuvinte pe prezentatoarea matinalului: „Doamne, Doamne! Îmi tremură mâinile. Îți datorez foarte mult”


Comentarii (9)
parpalache
parpalache  •  04 Octombrie 2022, 10:03

O sentința de publicat intr-o culegere a celor mai... absurde judecați!Cica el nu se poate apropia de ea la mai puțin de 200 de metri(nici pe drum la stopuri?!),timp de 4(patru) luni,dar ea poate face asta dupa doar 2(doua)luni!O intrebare pentru ințelepții care au dat neprețuita sentința:Cum vor stabili adevarul daca Ea(mare amatoare de scandal și publicitate)-dupa ce vor trece cele doua luni de interdicție- se va apropia intenționat de el(insoțita de finul care sa o filmeze„intâmplator” din mașina)-și il va mascari și lovi-dupa care bineințeles ca va da vina pe el?!

88gore88
88gore88  •  03 Octombrie 2022, 23:55

Domnul Aurelian si doamna Ionela vor avea liniste 4 luni.La fel si noi,multumim!

valentindragobete
valentindragobete  •  03 Octombrie 2022, 22:54
Postat de ali.bec pe 03 Octombrie 2022, 20:36

De la gigisti cu dedicatie pentru gigisti.

Aliberbec, stai mă in banca ta că ești prea prost ! Hai, fă pași ...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează