GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  GALA FOTBALULUI ROMÂNESC

Reghecampf, cel mai bun antrenor al anului! Gabi Safta a fost şi el premiat » Cîştigătorii Galei Fotbalului Românesc!

Articol de GSP - Publicat marti, 03 decembrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 03 decembrie 2013 23:06

Gala Fotbalului Românesc 2013, organizată de Asociaţia Fotbaliştilor Români (AFR) şi Fanatik, şi-a desemnat astăzi cîştigătorii la toate categoriile.

Laurenţiu Reghecampf a primit trofeul pentru cel mai bun antrenor român, în timp ce Alexandru Bourceanu este cel mai bun fotbalist român.

Moderatorul emisiunilor de la Radio GSP, Gabi Safta, a fost desemnat şi cel cîştigător la categoria "Cel mai bun ziarist / comentator / analist".

"Le mulţumesc tuturor, jucătorilor, staff-ului meu, dar şi lui Gigi Becali. Fără ei nu aş fi reuşit", a spus Laurenţiu Reghecampf.

"Este un moment important al carierei mele, chiar dacă în această seară nu este nici un meci. Eu nu m-aş fi ales pe mine, cu toată doza de subiectivism pe care fiecare îl are în el", a spus Alexandru Bourceanu.

Iată cîştigătorii galei:

Cel mai bun portar - Ciprian Tătăruşanu
Cel mai bun fundaş - Florin Gardoş 
Cel mai bun mijlocaş - Ovidiu Hoban 
Cel mai bun atacant - Szabolcs Szekely 
Cel mai bun stranier - Eric de Oliveira
Revelaţia anului - Dorin Rotariu 
Cel mai bun arbitru - Istvan Kovacs
Cel mai bun preşedinte de club - Marin Condescu
Investitorul anului - Ionuţ Negoiţă 
Cel mai bun ziarist, comentator, analist - Gabi Safta
Premiul de excelenţă pentru întreaga carieră - Ionel Dănciulescu
Premiul de excelenţă  pentru activitatea de conducător la LPF - Dumitru Dragomir
Cel mai bun antrenor român: Laurenţiu Reghecampf  
Cel mai bun jucător român: Alexandru Bourceanu

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (57)
mistretulsensibil
mistretulsensibil  •  06 Decembrie 2013, 17:05

Apreciez inițiativa, dar nu sunt de acord cu existența unei rubrici: cea cu investitorul anului (nu are sens), și nici cu ”laureatul” premiului de excelență la nivel de conducători - Dragomir. Vorbim despre un om care a ținut fotbalul în loc și care a făcut multe nenorociri. De ce să-l premiați?

supereduardo10
supereduardo10  •  04 Decembrie 2013, 18:52

cum Safta ? cel mai>>>????:))))))) mor de ras se scufunda planeta vorba unui al mare investitor :)))) frate nu aveti bun simtz un antisemit un slugooi se-l numiti ziarist? hai ca sunteti peste masura de penibili

alinadumitru
alinadumitru  •  04 Decembrie 2013, 14:44
Postat de godot pe 04 Decembrie 2013, 12:55

Penale premii, stil Horia Ivanovici. Gardoş, care a fost rezerva lui Szukala pentru jumătate de an (practic jumătate de sezon nu a jucat), este cel mai bun fundaş, iar Bourceanu e cel mai bun fotbalist român. În timp ce Vlad Chiricheş sau Al. Maxim nici nu există. Iar atacantul de la Timişoara e cel mai bun atacant român al anului, când în prima jumătate a anului juca în divizia B. Ca să nu mai spun de un Hoban (cel mai bun mijlocaş), aflat la ani lumină în spatele lui Pintilii... O şuşă penibilă, fără niciun criteriu şi fără nicio credibilitate.

eu cred ca au fost date la misto :) sportivii ca sportivii dar ce sa mai zicem de dragomir, safta, kovacs...nici nu merita numiti

Vezi toate comentariile (57)
Comentează