GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CONFLICT

Laurenţiu Reghecampf a ajuns la spital după conflictul cu Anamaria Prodan » Avea urme serioase pe faţă

Laurențiu Reghecampf are urme serioase pe faţă, Foto: Sport.ro
Laurențiu Reghecampf are urme serioase pe faţă, Foto: Sport.ro

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 septembrie 2022 09:48 / Actualizat duminica, 25 septembrie 2022 14:39

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au fost implicați, vineri seară, într-un conflict violent. După ce au ajuns amândoi la secția de Poliție din Snagov, unde au dat declaraţii, Laurențiu Reghecampf a plecat la un spital din București.

Reghecampf s-a prezentat la camera de gardă a unui spital din capitală pentru a scoate un certificat medico-legal, din care să rezulte natura loviturilor primite în urma altercației cu Anamaria Prodan, potrivit Cancan.

Pe faţa antrenorului erau destul de vizibile urmele unor posibile lovituri.

ȘOCANT: Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan s-ar fi luat la bătaie: „Mi-a fost milă să-l calc în picioare!” + Comunicatul Poliției: „Au fost deschise două dosare penale”
CONFLICT
ȘOCANT: Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan s-ar fi luat la bătaie: „Mi-a fost milă să-l calc în picioare!” + Comunicatul Poliției: „Au fost deschise două dosare penale”

În plus, antrenorul lui Neftchi Baku a mai efectuat niște probe suplimentare, pentru a demonstra că nu era sub influenţa alcoolului sau a drogurilor în momentul altercaţiei de la Snagov cu Anamaria Prodan.

De la ce a pornit scandalul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan

După ce a ieșit de la secția de Poliție din Snagov, Anamaria Prodan a oferit câteva declarații, mărturisind că fostul său soț este cel care a declanșat conflictul. 

Impresara l-a acuzat pe antrenor că se afla sub influența băuturilor alcoolice şi că ar fi intrat peste ea în casă și că ar fi început s-o înjure și s-o lovească. Reghe a venit în zona unde a locuit cu Anamaria pentru a-i da o invitaţie la botez unei vecine.

Conform unor surse din rândul autorităților, urmează să se emită ordine protecție provizorii pentru amândoi.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au pus capăt unui mariaj care a durat 15 ani

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au despărțit anul trecut după un mariaj care a durat 15 ani. Tehnicianul e implicat într-o relație cu Corina, o femeie de 29 de ani care i-a dăruit deja un copil, acesta urmând să fie botezat duminică, 25 septembrie.

Citește și alte știri:

Dezvăluirile lui Bănel Nicoliță, după ce s-a scris că se iubește cu fosta amantă a lui Victor Pițurcă

FOTO Strategie reușită: a pozat sexy pe Instagram și e iubita unui fotbalist de Serie A

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (21)
mirstelistu
mirstelistu  •  25 Septembrie 2022, 09:31

Circ ieftin

Vasi86
Vasi86  •  25 Septembrie 2022, 08:32
Postat de adyy25 pe 24 Septembrie 2022, 11:40

Cine o mai crede pe mahalagioaica?(***) Cat despre posibilitatea de a-l lovi pe Reghecampf, a nu..... este o femeie nu o vad in stare sa dea intr-un barbat sa se incaiere cu el. Ea este o finuta. Sunt ironic, evident. Eu am clar in fata tabloul disputei. Cum a sarit ea intai cu agresivitatea verbala caracteristica si evident ca nu se da inapoi cand e vorba de trecut la agresivitate fizica. Ca si-a luat-o inapoi.... tr***, ***. Numai a dat. Reghe a fost pus in garda de episodul Alexa si de data asta nu a mai fost surprins.

Pai uita-te la video, i-a dat si ea un croseu de i-a mutat capul =))

Danpinalty
Danpinalty  •  25 Septembrie 2022, 08:05

galeria foto cu domnisoara Prodan in fundu' gol unde e? credeam ca se ataseaza automat la orice stire care ii mentioneaza numele

Vezi toate comentariile (21)
Comentează