GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  LITIGIU

UPDATE / VIDEO+FOTO Scandal cu poliție și acuzații grave la baza Voința » Reporterii GSP s-au deplasat la fața locului: „M-au scos cu forța de aici, exact cum mă amenințase Marica!”

Cătălin Micula +8   FOTO
Cătălin Micula

Articol de , - Publicat joi, 08 iunie 2023 12:50 / Actualizat joi, 08 iunie 2023 13:00

Scandal în această dimineață la baza „Nastase&Marica Sports Club”, fosta „Voința”, unde Cătălin Micula, patronul clubului Tennis Performance Team, a acuzat că a fost evacuat ilegal din bază.

UPDATE ora 12:30. Evacuat, Cătălin Micula pregătește plângerea penală: „Incredibil ce poate face Marica!”

Chemați la fața locului de Cătălin Micula, polițiștii doar au constatat cele întâmplate și l-au îndemnat pe patronul clubului de tenis să depună o plângere penală. Între timp, administratorii bazei au golit sediul clubului, iar Micula este hotărât să meargă la secția de poliție pentru a depune plângerea. 

„Am spus la emisiunea dumneavoastră că Ciprian Marica m-a amenințat că mă scoate cu forța de aici. Exact asta s-a întâmplat astăzi. Au venit cu o firmă de pază și au făcut un abuz. Au demontat ușile, geamuri, au scos totul din clădire. Am chemat poliția, care spune că nu poate face nimic, deși nu s-a uitat pe acte. Doar au constatat, acum trebuie să mă îndrept eu către ei, să fac o plângere penală. 

Până una alta, au intrat aici printr-un abuz, cu o firmă de pază care nu face evacuări, din câte știu. Nu au prezentat niciun act. Este incredibil ce poate face Ciprian Marica. Ca să mă poată da afară dintr-un punct de lucru, ar trebui să aibă o hotărâre judecătorească de evacuare. Nu au așa ceva!”, a declarat Micula pentru reporterii GSP. 

+4 FOTO

VIDEO. Scandal la baza lui Ciprian Marica: „Au tăiat camerele! Au intrat și au tăiat”

Micula a realizat o serie de filmări în incinta bazei, în zona clădirii care servește drept sediu social al clubului său. În respectivele live-uri de pe Facebook, patronul clubului de tenis a acuzat  administratorii bazei că au recurs la tertipuri precum tăierea curentului și a camerelor de filmat pentru a forța evacuarea lui.

Publicată de Tennis Performance Team - Tennis Academy pe Miercuri, 7 iunie 2023

Micula a chemat poliția, apoi a relatat cele întâmplate în fața oamenilor legii: „Noi avem spațiu aici. Nu există hotărâre judecătorească de evacuare. Am om aici care are grijă. L-au chemat afară, iar cu firma de pază au venit să demonteze ușile!”.

Marica, acuzat de amenințarea și intimidarea chiriașilor din baza Voința: „La 12 noaptea, am văzut patru oameni furișându-se. Mi-am simțit viața pusă în pericol”
DEZVĂLUIRI
Marica, acuzat de amenințarea și intimidarea chiriașilor din baza Voința: „La 12 noaptea, am văzut patru oameni furișându-se. Mi-am simțit viața pusă în pericol”

Cristi Rotaru, care s-a prezentat drept reprezentantul fundației, a oferit altă versiune: „Există o hotărâre judecătorească definitivă prin care domnul Micula nu are acces în bază. L-am somat de multe ori. Dânsul nu are ce căuta aici”.

Scandal cu poliție și acuzații grave la baza Voința » Reporterii GSP s-au deplasat la fața locului: „M-au scos cu forța de aici, exact cum mă amenințase Marica!”
Cristi Rotaru s-a prezentat drept „reprezentantul fundației” în fața polițiștilor

Micula a intervenit: „Nu este adevărat! Eu am sediu social aici. Dânsul trebuie să aibă ordin de evacuare. Veniți să vedeți, au tăiat camerele! Sunt oameni care au intrat și au tăiat camerele! Ce caută firma de pază aici?”.

Ulterior, într-un alt videoclip, Micula l-a acuzat frontal pe fostul internațional Ciprian Marica: „Asta se întâmplă în România. Ca să înțelegeți unde trăim și ce abuzuri face domnul Marica Ciprian, marele Marica care a preluat fundația prin furt și înșelăciune și acum face ce și cum vrea el”.

Ciprian Marica, acuzat de amenințare și intimidare de chiriașul bazei „Voința”

GSP.ro a relatat despre litigiul dintre chiriașul bazei și Ciprian Marica, președintele Fundației pentru Tenis Academia Ilie Năstase, cea care administrează baza „Nastase&Marica Sports Club”.

Scandal cu poliție și acuzații grave la baza Voința » Reporterii GSP s-au deplasat la fața locului: „M-au scos cu forța de aici, exact cum mă amenințase Marica!”
Cătălin Micula
  • Firma lui Cătălin Micula a a încheiat în 2016 un contract cu fundația lui Năstase pentru a-și desfășura activitatea pe cele 6 terenuri de tenis din interiorul bazei. Prețul chiriei era de 4.000 de euro lunar.
  • Pe 1 februarie 2023, clienții și angajații școlii de fotbal Danteș Sport și cei ai clubului Tennis Performance Team au fost împiedicați să mai intre în interiorul bazei , deși - conform autorităților - terenul este proprietate publică a statului. Activitatea celor două entități sportive a fost întreruptă.
  • Marica și avocații săi au susținut că firmele respective nu mai aveau contracte valabile, iar clubul de tenis ar fi avut și o datorie de 184.950,60 lei față de fundație.
  • Recent, la GSP Live, Micula a susținut că între firma sa și fundație există un contract inițial și mai multe acte adiționale, pe care tabăra lui Marica nu le ia în considerare.
  • În plus, a acuzat că „Ciprian Marica și cu administratorul bazei, Radu Berechet, mi-au spus în față să-mi iau lucrurile de acolo pentru că dacă nu plec voi fi scos cu forța. Berechet este băiatul lui Nicolae Berechet, fostul general de la Interne și verișorul lui Bogdan Berechet, șeful Poliției București. Ei se bazează în felul ăsta pe o umbrelă nevăzută care-i protejează”.

Citește și: 

400.000 € și 7 transferuri » Dinamo și-a făcut planul pentru mercato: „Trecem la fapte”

Leo Messi, interviul momentului: „Vreau să vă spun de ce nu m-am întors la Barcelona. Dacă era vorba de bani, eram deja în Golf”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
magic4ever
magic4ever  •  08 Iunie 2023, 13:49

Face niste blocuri...

elgabri
elgabri  •  08 Iunie 2023, 13:12

Statul a confiscat tot si a dat la clienteala politica toate bazele sportive au pus lacat pe ele inclusiv terenurile din scoli unde juca toata lumea cate ceva sunt inchise si nu ai acces !! Statul ne vrea bolnavi si prosti .

elgabri
elgabri  •  08 Iunie 2023, 13:09

Doar trisorii fac reclama la Betano ;)))))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează