GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SPANIA

Shakira și Pique au confirmat OFICIAL despărțirea: „Vă rugăm să ne respectați intimitatea”

Gerard Pique și Shakira
Gerard Pique și Shakira

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 iunie 2022 14:27 / Actualizat sambata, 04 iunie 2022 16:18

Este oficial: cântăreața Shakira (45 de ani) și Gerard Pique (35), fotbalist la Barcelona, s-au despărțit. Ei au făcut anunțul printr-un comunicat comun.

Speculațiile presei spaniole din ultimele zile s-au adeverit. Shakira și Pique au confirmat ruptura din relația lor, fără a dezvălui motivele din spatele acesteia.

Brighton l-a pus pe liber pe Tudor Băluță, după un singur meci la prima echipă în 3 ani și jumătate: „Există vreo dovadă că este cu adevărat fotbalist?”
ANGLIA
Brighton l-a pus pe liber pe Tudor Băluță, după un singur meci la prima echipă în 3 ani și jumătate: „Există vreo dovadă că este cu adevărat fotbalist?”

Gerard Pique și Shakira s-au despărțit oficial

Ne pare rău să confirmăm că ne despărțim. Pentru bunăstarea copiilor noștri, care sunt prioritatea noastră, vă rugăm să ne respectați intimitatea. Vă mulțumim pentru înțelegere”, se arată într-un comunicat emis de agenția de comunicare a cântăreței, preluat de Marca

El Periodico a scris că Pique locuiește singur de ceva vreme și că motivul despărțirii ar fi presupusa infidelitate a fotbalistului, care ar fi călcat strâmb cu „o blondă de 20 de ani, studentă, care lucrează ca hostess în Barcelona”.

Pique și Shakira au format un cuplu vreme de 11 ani și au împreună doi copii, Sasha (7 ani) și Milan (9).

Shakira a lămurit „povestea” ambulanței

Totodată, Shakira a lămurit ce s-a întâmplat sâmbăta trecută, pe 28 mai. Tabloidul iberic ¡Hola! a susținut că artista a suferit o criză de anxietate și că a fost transportată la spital pentru a fi tratată, dar artista a prezentat o altă versiune:

„Am vrut să vă anunț că acele fotografii sunt de pe 28 mai, când tatăl meu a suferit o căzătură serioasă și l-am însoțit în ambulanță până la spital, acolo unde se reface în prezent”.

Shakira a publicat o fotografie alături de tatăl ei, William, în vârstă de 90 de ani. Acesta prezintă vânătăi la nivelul feței.

Shakira și Pique au confirmat OFICIAL despărțirea: „Vă rugăm să ne respectați intimitatea”
Shakira și tatăl acesteia // foto: Twitter @ Shakira

Citește și: 

FC Andorra, echipa lui Pique, a promovat în La Liga 2 și a stârnit controverse în Spania

Gattuso răspunde după acuzațiile fanilor și ale fostului președinte de la Valencia: „Am înnebunit cu toții? Ce știu acești «lei» care se ascund după o tastatură sau o poreclă?”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (1)
Cristian73
Cristian73  •  04 Iunie 2022, 15:45

"S-au cuplat"? Ăsta e termen de folosit intr-o știre? De aia nu vă înghite nimeni! Faceți "ziarul" ăsta numai cu *** și diletanți cu facultatea făcută pe la Filiași l!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează