GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  TROFEU

Singurul trofeu important din vitrina lui FCM Bacău a fost scos la vînzare pe OLX » Cît cere vînzătorul pentru Cupa Ligii din 1998

Așa arată trofeul Cupei Ligii, cîștigat în sezonul trecut de Steaua
Așa arată trofeul Cupei Ligii, cîștigat în sezonul trecut de Steaua

Articol de GSP - Publicat joi, 07 ianuarie 2016 10:41

FCM Bacău s-a desființat în 2014 din cauza problemelor financiare, iar toate bunurile clubului au dispărut. Printre ele și trofeul Cupei Ligii.

Echipa moldoveană a cîștigat ultimul act al competiției din 1998 împotriva Universității Cluj, scor 3-2.

Acesta a fost singurul trofeu important pe care formația îl avea. În momentul în care clubul s-a desființat a rămas și fără acest trofeu, care a a ajuns la o persoană necunoscută.

Persoana respectivă a decis să scoată la vînzare OLX cupa și să o vîndă cu un preț important. La cîteva momente după ce a apărut această știre, anunțul a fost șters. GSP nu a reușit să-l contacteze pe vînzător. 

3.350 €cere FCM Bacău pe trofeul Cupei Ligii


cupa ligii olx

Și stadionul Tîrnăveni, județul Mureș, pe care a debutat Ladislau Boloni, a fost scos la vînzare pe același site de anunțuri, cu prețul de 650.000 de euro.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
fibra
fibra  •  07 Ianuarie 2016, 14:29

Sa zicem ca asa este.Bine si ce sa faca cu banii acestia? Un amarat "traieste" un an.O echipa ,plateste o etapa baremurile arbitrilor.

valiro
valiro  •  07 Ianuarie 2016, 13:10

Vanzatorul nu a putut fi CONTRACTAT ? Dar de ce nu "CONTACTAT" ?

athelstan
athelstan  •  07 Ianuarie 2016, 12:37
Postat de stelistulbrasov pe 07 Ianuarie 2016, 12:18

Frustrati ca tine,sa se laude si ei cu ceva....

ala n-are bani nici de-o eugenie...***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează