GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  AUTO-BILD.RO

Șoferii bucureșteni vor plăti impozite mai mari, începând din 2020

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 februarie 2019 13:34

Posesorii de mașini înmatriculate în București vor avea o surpriză neplăcută în 2020. Primăria Capitalei a anunțat valoarea taxelor și a impozitelor ce se vor percepe anul viitor, iar concluzia este că vor crește toate.

Potrivit unui proiect de hotărâre pus în dezbatere publică de Primăria București, toate taxele și impozitele locale vor crește în 2020. Este vorba inclusiv despre cele percepute pentru folosirea locurilor din cimitire, eliberarea de acte sau utilizarea spațiilor publice.

 Află mai multe pe auto-bild.ro!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  22 Februarie 2019, 14:18

niste hoti ,pai vor sa creasca tot,si cica au crescut salariile,totul creste ,economia leca,huoooooooooooo,tara frumoasa cu oameni de 0 lei

Vezi toate comentariile (1)
Comentează