GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  RELAȚIE

Sophie Ayad, femeia cu care Ion Țiriac are doi copii și cu care a fost 9 ani: „Îl iubesc pe Ion! Îi sunt datoare pe atât de multe planuri...”

Articol de GSP - Publicat luni, 23 decembrie 2019 13:18

Libertatea a stat de vorbă cu Sophie Ayad (50 de ani), femeia cu care Ion Țiriac (80 de ani) a împărțit viața timp de nouă ani, în perioada 1992-2001. Au împreună și doi copii: Karim (23 de ani) și Ioana (20 de ani).

Născută în Germania, dar cu origini franceze și egiptene, Sophie a vorbit deschis despre relația pe care a avut-o cu Ion Țiriac. 

Întrebată cum ar descrie relația cu Ion Țiriac, Sophie a răspuns: „Eu? Aș spune foarte bine. Dar întreabă-l pe el (n.r. râde zgomotos). Îl iubesc pe Ion, nu este doar un tată grozav, ci și un prieten adevărat. Am avut momente dificile, chiar foarte dificile, dar el a fost mereu acolo pentru mine și copii”. 

„Le datorez totul mai întâi tatălui meu și apoi lui Ion. Sunt cele mai influente două persoane din viața mea. Sunt pentru totdeauna recunoscătoare. Ion este una dintre cele mai strălucitoare minți pe care le-am putea întâlni și îi sunt datoare pe atât de multe planuri... Nu știu dacă Ion a învățat ceva de la mine, dar sper că i-am adus oarecare fericire”, a continuat Sophie. 

Fosta iubită a lui Ion Țiriac a descris România în cinci cuvinte: „Familie, frumusețe, natură, cultură și mâncare bună!”.

Sophie Ayad l-a cunoscut pe Ion Țiriac în 1992, la München, prin intermediul prietenei sale Barbara Becker. A fost o întâlnire care avea să dea naștere unei povești de dragoste care i-a marcat viața egiptencei. Relația lor s-a răcit în 2001, însă îi unesc cei doi copii, Karim, 23 de ani, și Ioana, 20 de ani. 

Întreg interviul cu Sophie Ayad poate fi citit pe site-ul Libertatea.ro AICI!

Regretele vieții lui Ion Țiriac

Vezi și:

Eurosport a achiziționat drepturile TV pentru Wimbledon: „România este o piață cheie”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
andrei.33
andrei.33  •  26 Decembrie 2019, 19:30

Doar 30 de ani diferenta intre cei doi porumbei. Cand intri miliardar la criza varstei mijlocii, nici nu mai iesi de acolo.

mateodamiano7
mateodamiano7  •  23 Decembrie 2019, 19:07

Sunt impresionat pana la lacrimi! Daca ar fi fost contemporan cu cei doi porumbei, W Shakespeare ar fi rescris "Romeo Senior si Julieta". Ce poveste de iubire adevarata! Banii lui nea Tiri au fost doar un impediment, in calea implinirii acestei iubiri deosebite. Of, of!

elgabri
elgabri  •  23 Decembrie 2019, 18:33

Da dar Ion iubeste mai mult mistretii !!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează