GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ACCIDENT

Starea lui Mario Iorgulescu s-a îmbunătățit: s-a trezit din comă și a început să mănânce

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 octombrie 2019 13:08

Mario Iorgulescu se simte mai bine! Fiul șefului LPF s-a trezit din comă și a fost deconectat de la aparate, conform datelor primite de procurorii români de la medicii din Italia, notează Antena 3.

Mario a fost mutat de familia sa la o clinică din Italia. Medicii au mai precizat că a început să mănânce, iar starea lui prezintă îmbunătățiri din momentul internării și până acum.

Procurorii vor relua ancheta accidentului produs de fiul președintelui LPF după ce acesta va putea fi audiat.

Mario Iorgulescu a comis un accident grav pe 8 septembrie, soldat cu moartea unui alt tânăr, după ce a pierdut controlul automobilului Aston Martin pe care îl conducea, evaluat la 300.000 de euro. 

Citește și:

Mario Iorgulescu era recidivist: încă doi bolizi de lux distruși de fiul șefului LPF

VIDEO Tatăl bărbatului decedat în accidentul cauzat de Mario Iorgulescu reacționează după ce acesta a fost mutat în străinătate: „Mi se pare ceva făcut pe furiș”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
1745flo
1745flo  •  18 Octombrie 2019, 15:25

A început să mănânce? Foarte bine, inseamna ca poate sa meargă si la pușcărie acuma!

boierasul
boierasul  •  18 Octombrie 2019, 15:12

E ok ))) acum poate fi mutat in Madagascar sau alta zona cu care Romania nu are acord de extradare ))) cu banii lui tata traieste baiatul fericit pana la adanci batraneti in alt stat )))

397732904465528
Octavian Go  •  18 Octombrie 2019, 14:55

Imi pare rau si il compatimesc pe Gino Iorgulescu, un parinte care nu s-a ocupat de educatia copilului sau. Acest baiat de bani gata nu a facut doar un accident de circulatie mortal. Este un CRIMINAL pentru ca s-a urcat la volan beat si drogat a gonit ca un *** si a omorat un tanar nevinovat care avea si un copil. Sper ca odrasla sa fie aspru pedepsita iar justitia sa nu poata fi influentata de banii lui Gino.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează