GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  INEDIT

Suporterii se antrenează cu un concurs de pizza înainte de meciul ”tricolorilor”. Finală inedită la Trattoria di Parma

Articol de GSP - Publicat joi, 04 septembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 04 septembrie 2014 16:32

Microbiştii se antrenează cu pizza înaintea startului preliminariilor Campionatului European, făcîndu-şi încălzirea pentru meciul de debut cu Grecia. Cîţiva suporteri ai echipei naţionale şi ai fotbalului, inspiraţi, probabil, din reclamele pe care Ronaldo şi Messi le fac la diverse mîncăruri, au pus bazele unei adevărate competiţii de mîncat pizza. Concursul a fost organizat de Trattoria di Parma, iar finala se va disputa duminică, înainte de meci, în aceeaşi locaţie, în Berceni, pe strada Niţu Vasile, nr 51, în imediata vecinătate a staţiei de metrou Piaţa Sudului.

Au mai rămas doar cinci temerari, din 20, după două etape eliminatorii în care s-a consumat o mare cantitate de pizza picantă. O medie de 7 pizza diavola devorate de către concurenţii ce au dovedit un apetit cu adevărat ofensiv. Doar că duminică va creşte miza. Toţi participanţii au fost răsplătiţi pînă acum cu premii surprize.

Ocupanţii podiumului vor primii vouchere în valoare totală de 1.200 de lei. Locul 1 - cîte o masă din partea casei la restaurantul italienesc rattoria di Parma în valoare de 100 de lei, săptămînal, timp de trei luni. Locul 2 - cîte o masă în valoare de 100 de lei, săptămînal, timp de două luni. Locul 3 - cîte o masă în valoare de 100 de lei, săptămînal, timp de o lună. În restaurant, există o varietate mare de pizza şi de paste, dar şi specialităţi din peninsulă din carne de vită, de pui sau de porc.


De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează