GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  STIREA 46 / ROMANIA - TURCIA, 21:00, TVR 1

"Tricolorii" si blogurile

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 august 2007 00:00

Cristian Chivu si Bogdan Lobont sunt primii stranieri romani, care au decis sa comunice cu fanii prin intermediul internetului. Astfel, in luna martie aparea www.cristianchivu.ro, pentru ca in aprilie sa apara si www.bogdanlobont.ro

 Blogul lui Cristian Chivu a fost lansat  cu doua zile inaintea accidentarii din meciul cu Lyon. Dupa cum el insusi marturisea, unul dintre motivele crearii sale a fost acela de "a fi in contact cat de des pot cu voi, iubitori ai fotbalului, sau simpatizanti ai unui fotbalist anume."

Sesizand ca "A trecut vremea ziarelor in care literele se alegeau la tipar, imaginile nu mai sunt pe diapozitive, iar de casete VHS ce sa mai vorbesc", "Pisica" l-a urmat indeaproape.

Daca la inceput, cei doi internationali s-au dovedit a fi foarte comunicativi, Cristi dialogand cu fanii chiar de pe patul de spital, in ultima vreme se pare ca timpul nu le mai permite acest lucru. Ultimul mesaj postat de Lobont dateaza din 31 iulie, in timp ce, pe blogul lui Chivu, ultimele posturi sunt doar preluari ale unor articole mai vechi, aparute in revista Expert Traveler.

Playtech: ȘOC! Momente RUȘINOASE pentru George Simion! A fost săltat de jandarmi la ora 3 dimineața


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează