GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ACCIDENT

Unchiul victimei lui Mario Iorgulescu, acuzații de o GRAVITATE extremă: „Mario era în sevraj în România și agresiv cu medicii și asistentele!” + răspuns dur pentru Dragomir

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 octombrie 2019 21:44

Accidentul mortal produs în urmă cu o lună și jumătate de Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, continuă să stârnească discuții aprinse în spațiul public. 

  • Mario Iorgulescu a comis un accident grav pe 8 septembrie, soldat cu moartea unui alt tânăr, după ce a pierdut controlul automobilului Aston Martin pe care îl conducea, evaluat la 300.000 de euro. Bărbatul decedat avea doi copii, un băiat de 4 luni și o fată de 6 ani. 
  • Pe numele lui Iorgulescu jr. este deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală.

Duminică seara, Vali Guțu, unchiul victimei, a făcut o serie de acuzații grave, conform realizatorului emisiunii de la Radio Sport 1, Gabi Safta. Acuzațiile contravin cu informațiile venite dinspre spitalul Elias, cel în care Mario a fost internat după accident. În prezent, fiul lui Gino se află la o clinică din Italia. 

„După ce Mario a fost ascuns în Italia, întâmplător, după un accident în trafic, am cunoscut o doamnă care este asistentă la spitalul Elias. Nu știa cine sunt. Mi-a spus că face școala de șoferi, dar îi este teamă să conducă în București mai ales după accidentul provocat de Mario. Se gândea că ar putea și ea cădea victimă unui accident auto, cum a fost ăsta cu Mario. 

Știți ce mi-a spus asistenta, fără să știe că sunt unchiul? Că înainte ca Mario să fie scos din țară, el era deja scos de la aparate, și că asistentele nu se mai înțelegeau cu el! (...) Mario e scos de mult timp de la aparate, asta știm sigur, și ne revoltă informațiile care apar, că abia în Italia s-ar fi întâmplat asta. 

Era violent, agresiv, din cauza faptului că intrase în sevraj din lipsa drogurilor. Era păzit non-stop de o firmă angajată, nu mai intra nimeni acolo, decât însoțit de asistente. Aveam încredere că va plăti, dar, după ce a ieșit din țară, nu mai sunt sigur de dreptate. Este ridicol ce a spus procurorul general Licu, că nu are cum să scape, că și dacă a fugit, doar face condiție fizică, iar justiția o să îl prindă în cele din urmă”, a povestit unchiul victimei.  

„Nu există sume cu care să cumperi viața unui om”

Duminică, Dumitru Dragomir i-a sugerat lui Gino Iorgulescu să le ofere copiilor bărbatului decedat în accident câte 500.000 de euro. Unchiul victimei nu e de acord cu propunerea venită dinspre Dragomir.

„(...)Am văzut că Dragomir avansează sume. Nu exista sume cu care să cumperi viața unui om. Sa înceteze cu speculațiile! Țin să fac o precizare. Nimeni din familia noastră nu a cerut vreun ban familiei Iorgulescu. Am primit un singur telefon de la fratele lui Gino, Vicențiu, care ne-a întrebat dacă se poate implica la înmormântare și altele, dar a fost refuzat categoric, Vrem dreptate, atât! (...) Banii lor sunt bani furați, nu avem nevoie de ei, noi muncim de dimineața până seara să avem bani, nu să furăm. 

Tot ce a apărut legat de bani e fals! Durerea este imensă, nu o poate cumpăra nimeni cu bani. Știm că atunci când faci crimă cu premeditare trebuie să plătești! Este crimă cu premeditare pentru că era beat și drogat la volan! Am mai auzit ceva revoltător, că Gino vrea să-l protejeze pe fiul lui și să nu-i spună încă cine a comis crima (...) Mă întreb când va afla și Mario că a comis o crimă, el este protejat”, a declarat unchiul victimei, la Radio Sport 1, în timpul emisiunii lui Gabi Safta. 

„Noi, familia lui Daniel, cerem acum demisia de onoare a lui Gino de la LPF. Ce autoritate mai poate avea el dacă nu a știut să-și conducă propriul fiu? Cum poate conduce 14 cluburi? După crimă, gestul de onoare ar fi fost demisia! Sau așteaptă o nouă licitație a drepturilor TV, să mai facă rost de 3 milioane de euro?” - Unchiul tânărului decedat în accident

Vezi și: 

O viață de om = Un milion de euro! Dumitru Dragomir vine cu o propunere controversată în cazul accidentului lui Mario Iorgulescu: „Gino să dea câte 500.000 de euro”

Starea lui Mario Iorgulescu s-a îmbunătățit: s-a trezit din comă și a început să mănânce

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Cristi Chivu a lăsat-o fără cuvinte pe prezentatoarea matinalului: „Doamne, Doamne! Îmi tremură mâinile. Îți datorez foarte mult”


Comentarii (18)
deusdat
deusdat  •  21 Octombrie 2019, 19:18

Câtă vorbărie pentru un derbedeu de bani gata! Pârnaie și basta! Și nu doi-trei ani, ca Giovani sau Copos. Aici e vorba de omor, nu de hoție.

10156695728151162
Ionut Sendroiu  •  21 Octombrie 2019, 14:21

Nu inteleg ce cauta "stirea" asta in gsp! Ce sport practica Mario Iorgulescu? La ce echipa?? Ce treaba are el cu sportul, in general?!

869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  21 Octombrie 2019, 09:44

Lui Mitică Dragomir i-a murit un copil! Poate la atât l-a evaluat el pe al lui...Cum să promovați un asemenea "om"???? Vă mai mirați și indignați când Daum v-a numit un "***"...Omul a fost delicat! ***!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează