GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  EVENIMENT

UPDATE // FOTO Borcea s-a însurat astăzi! Prima reacție a fostului acționar dinamovist + Veste uriașă: va mai avea doi copii!

FOTO: Adrian Manolache, Libertatea +25   FOTO
FOTO: Adrian Manolache, Libertatea

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 septembrie 2018 18:38

Cristi Borcea (48 de ani) s-a căsătorit azi cu iubita sa, Valentina, 37 de ani, și a aflat că va fi din nou tată, la doar două luni după ce fostul patron de la Dinamo a ieșit din închisoare, unde a fost încarcerat în "Dosarul Transferurilor".

update 18:30

Cristian și Valentina Borcea s-au căsătorit civil, iar la ieșirea de la starea civilă fostul acționar a vorbit despre eveniment: "Sunt cel mai fericit. Plecăm mâine în Turcia. Stăm 8 zile acolo. Voi urma un tratament pentru problemele pe care le am. După aceea vom reveni în România.

A fost o decizie imprevizibilă, pe terasă, cum facem noi mereu. Vorbim pe terasă câte două ore. Am zis «Gata! Hai să ne căsătorim săptămâna viitoare!». Nu vreau să discutăm despre nuntă și petrecere până nu mă refac".

Știrea inițială:

Ceremonia programată astăzi a fost ținută în mare secret de miri. Omul de afaceri a primit și o veste mare. Conform Libertatea (detalii AICI),  Valentina Pelinel, 37 de ani, este însărcinată cu gemeni. Borcea și Valentina mai au un copil, Milan, născut în 2016.

Cristi Borcea s-a gândit deja și unde-și va petrece luna de miere alături de viitoarea sa soție. Astfel, cei doi vor pleca mâine în Turcia, la Bodrum, unde Borcea face și terapie psihologică.

Valentina, Cristi și fiul lor, Milan:

6 copii are Borcea din trei mariaje diferite, fără a pune la socoteală gemenii pe care Valentina îi va aduce pe lume anul viitor: trei cu prima soție, Mihaela (Patrick, Melissa și Mihai), doi cu a doua soție, Alina (Alexandru și Gloria),  și unul cu actuala, Valentina (Milan). În afara acestora mai are o fiică, Andreina, cu Simona Dana Voiculescu, cu care nu a fost însurat.

Citește și: Incredibil! Punct cu punct: ce conținea tratamentul VIP al lui Borcea în pușcărie » A muncit 33 de zile într-o lună! :D

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (80)
bumix
bumix  •  13 Septembrie 2018, 12:41

CINE SE MAI INSORA JOIA?/ NA GASIT O DUMINICA ?SI DE CE CREDTI CA NE INTERESEAZA PE NOI CE FACE UN PUSCARIAS? AAA NU AVETI CE SCRIE ?? VA TREBUIE BANI ACREDITARI LA MECIURI LA COMPETITII DE SPORT . PAI ZICETI ASA SINTEM DE ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  13 Septembrie 2018, 11:36

Se umple România de borci.

485809194904413
Costel Tudor  •  13 Septembrie 2018, 09:56

Mai sunt doua zile si se termina TURUL CICLIST al SPANIEI , NU ati scris nici un cuvant despre aceasta mare manifestare sportiva , in schimb zilnic umpleti fb cu postarile despre toate *** pe care doar *** NU le-a *** si despre toti PUSCARIASII din fotbal care au distrus acest sport si care fac rau in continuare atat fotbalului cat si societatii in general !!! Speram ca dupa plecarea *** *** , GSp . se va ocupa numai de sport asa cum este NORMAL , dar m-am inselat !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (80)
Comentează