GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DOSARUL TRANSFERURILOR

UPDATE GALERIE FOTO Cristi Borcea a ieșit din închisoare » Primele declarații și ce a spus când a fost întrebat dacă revine în fotbal: "Am nevoie de o lună la psihiatrie"

Articol de GSP - Publicat luni, 02 iulie 2018 16:38

Cristi Borcea, 47 de ani, a fost azi eliberat azi condiționat. Acesta a ieșit din închisoare și a oferit primele declarații.

update 16:15

Îmbrăcat la costum, cu ochelari de soare și la brațul Valentinei Pelinel, Cristi Borcea a oferit primele declarații.

"Au fost niște ani foarte grei. Am nevoie de o lună la psihiatrie. Să nu credeți că acești patru ani nu lasă urme. Am ajuns să iau patru medicamente pe seară. După această experiență apreciez mai mult viața și oamenii de lângă mine. Au fost ani grei. Mă gândesc doar să merg la doctor și să îmi fac teste. Să nu credeți că îmi este ușor, chiar dacă din exterior par neschimbat.

Nu pot să discut dacă mă întorc în fotbal", a spus Cristi Borcea la Digi 24.

Știrea inițială:

Decizia a fost dată de Tribunalul Ilfov și este una definitivă. Fostul acționar de la Dinamo a fost condamnat la 6 ani și 4 luni în "Dosarul Transferurilor", în martie 2014.  Magistrații au decis că Borcea poate fi eliberat, după ce a scris mai multe cărți și a muncit în închisoare.

În cele 12 transferuri anchetate în dosar, Cristi Borcea a fost implicat 7: Cosmin Contra la Alaves, Bogdan Mara la Alves, Paul Codrea la Genoa, Florin Cernat la Dinamo Kiev, Nicolae Mitea la Ajax, Adrian Mihalcea la Chunnam, și Dan Alexa la Guoan.

Astfel, din "Dosarul Transferurilor" doar Victor Becali este în închisoare.

Revine la Dinamo?

De-a lungul ultimului an, Gigi Becali, nașul lui Cristi Borcea, a declarat în mai multe rânduri că fostul acționar al lui Dinamo este dornic să revină la echipa alb-roșie și să investească alături de mai mulți oameni de afaceri. Borcea a fost la Dinamo în perioada 1998-2012 și a câștigat 4 campionate, 6 Cupe și 2 Supercupe.

 

SENTINŢELE ANUNŢATE ÎN DOSARUL TRANSFERURILOR:

George Copos - 3 ani şi 8 luni cu executare
Mihai Stoica  - 3 ani şi 6 luni cu executare
Cristi Borcea - 6 ani şi 4 luni cu executare
Ioan Becali - 6 ani şi 4 luni cu executare
Victor Becali  - 4 ani şi 8 luni cu executare
Jean Pădureanu  - 3 ani şi 4 luni cu executare
Gică Popescu  - 3 ani, o lună şi 10 zile cu executare
Gigi Neţoiu  - 3 ani şi 4 luni cu executare

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (64)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  02 Iulie 2018, 20:50

vrajeala,sta maxim 1 an si isi baga coada infractorul asta,fotbalul e drog,iar el nu se poate lepada,marea problema e ca a furat milioane de euro,si pagubit statul,si si a inbogatit odraslele si nevestele,amantele,a stat 4 ani si acum e smecher omu

atentu
atentu  •  02 Iulie 2018, 20:44
Postat de nicse pe 02 Iulie 2018, 19:52

***

Şi multă, multă ... !

stark
stark  •  02 Iulie 2018, 20:03

Daca revine in fotbal, sa se duca la Fcsb, acolo e adunatura de puscariasi dubiosi. Clubul coruptiei care blocheaza traficul de pe strazile din cartier cu oile la pascut.

Vezi toate comentariile (64)
Comentează
Close