GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  KOBE BRYANT MEMORIAL

Discurs sfâșietor al soției lui Kobe Bryant! Pe cine învinovățește Vanessa pentru moartea lui Kobe

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 25 februarie 2020 11:20

Kobe Bryant (41 de ani) a decedat într-un accident de elicopter, alături de alte opt persoane, printre care și fiica sa, Gianna Bryant (13 ani) pe data de 26 ianuarie 2020. Vanessa, soția lui Kobe, învinovățește compania Island Express, cea care deținea elicopterul, pentru tragedie.

Vanessa Bryant a dat în judecată, prin intermediul avocaților ei, compania Island Express, care deținea elicopterul care s-a prăbușit luna trecută și care a angajat pilotul. Neglijența și punerea în pericol a vieții pasagerilor, cât și condițiile nefavorabile de zbor sunt principalele acuze aduse. 

Totodată, pilotul armean Ara George Zobayan (50 de ani), decedat și el în urma zborului, este considerat vinovat din cauza incapacității sale de a gestiona situația și pentru că nu a renunțat la a mai decola.

Vanessa Bryant: „Nu am putut să îl văd pe Kobe ca pe o vedetă”

În timpul ceremoniei memoriale de ieri, Vanessa (37 de ani), soția marelui baschetbalist, a ținut un discurs emoționant: 

,,Gigi era raza mea de soare, un suflet dulce și blând, cea care îmi lumina fiecare zi. Gigi își dorea să devină cea mai bună jucătoare din WNBA.
Nu am putut să îl văd niciodată pe Kobe ca pe o vedetă, nici măcar ca pe un jucător incredibil de baschet. El a fost soțul meu drag și frumosul tată al copiilor noștri. El era al meu. Era totul pentru mine”.

Kobe Bryant renunțase să mai meargă cu mașina din cauza timpului pierdut în trafic și din dorința de a sta cât mai mult alături de familie, se îndrepta pe 26 ianuarie, alături de fiica sa, Gigi, și alte 8 persoane, spre Mamba Sports Academy, centrul său de formare a tinerilor sportivi. Elicopterul s-a prăbușit și nu au existat supraviețuitori.

Cele 7 victime ale accidentului aviatic:

  • Kobe Bryant, 41 de ani;
  • Gianna Bryant, 13 ani;
  • Alyssa Altobelli, 14 ani;
  • Keri Altobelli, 46 de ani;
  • John Altobelli, 56 de ani;
  • Payton Chester, 13 ani;
  • Sarah Chester, 45 de ani;
  • Christina Mauser, 38 de ani;
  • Ara Zobayan, 50 de ani.

Citește și:

KOBE BRYANT MEMORIAL // VIDEO+FOTO Sabrina Ionescu, amintiri speciale cu Kobe Bryant: „Ne-am uitat unul la altul și mi-a zis: «Nu știu de unde a învățat asta!»”. Discurs impresionant al soției lui

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (4)
cneius
cneius  •  01 Martie 2020, 17:30
Postat de alxfarul pe 25 Februarie 2020, 19:20

Nu toata lumea are creierul limitat la bani... In cazul in care se va dovedi ca pilotul a fost cel vinovat , atunci prim acest proces , intr o situatie similara un pilot nu va mai decola si o eventuala noua tragedie va fi evitata.. Creiere de carton mancate de foame de bani si atat ..

Esti naiv-vezi ca este vorba de America si de milionari !

cneius
cneius  •  01 Martie 2020, 17:29

America....sa dai in judecata e la ordinea zilei, mai ales cind esti milionar. Este o societate care are la baza un singur lucru: BANUL. Restul sint povesti..

alxfarul
alxfarul  •  25 Februarie 2020, 19:20
Postat de Nick Rasu pe 25 Februarie 2020, 18:01

In loc sa-si planga sotul si fata...asta da in judecata compania de zbor...chiar esti proasta... Dupe ce a vrut sa-l paraseasca de atatea ori...si-a dat seama ca viata cu el e beton ... ***ra... are 1 miliard de dolari acum... ce crede ca poate castige..ca de bani nu mai are nevoie...si inapoi nu ii poate aduce nici pe Kobe nici pe Gianna...

Nu toata lumea are creierul limitat la bani... In cazul in care se va dovedi ca pilotul a fost cel vinovat , atunci prim acest proces , intr o situatie similara un pilot nu va mai decola si o eventuala noua tragedie va fi evitata.. Creiere de carton mancate de foame de bani si atat ..

Vezi toate comentariile (4)
Comentează