GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DECIZIE

Veste excelentă pentru fanii din întreaga lume! Ultima decizie luată de UEFA nu lasă loc de interpretări :)

O tunisiancă sexy a întors toate privirile la Mondialul din Rusia, fiind surprinsă în timp ce savura o bere pe stadionul din Moscova // FOTO: Reuters
O tunisiancă sexy a întors toate privirile la Mondialul din Rusia, fiind surprinsă în timp ce savura o bere pe stadionul din Moscova // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 iulie 2018 13:36

Comitetul Executiv al UEFA a decis să permită vânzarea băuturilor alcoolice pe stadioane la meciurile din Liga Campionilor şi Europa League, din sezonul 2018/2019.

Forul european nu obligă cluburile să vândă băuturi alcoolice, iar această activitate comercială se va face cu respectarea legislaţiei locale şi naţionale.

"Organizatorul meciului trebuie, atunci când defineşte politica de vânzare şi distribuţie înaintea fiecărui meci, să ţină cont în mod corespunzător de profilul suporterilor care vor asista la partidă şi de riscurile asociate", a explicat UEFA, potrivit căreia poate fi decisă "o interdicţie sau o limitare a vânzării şi distribuţiei băuturilor alcoolice", în funcţie de context.

Hotărârea UEFA a fost salutată de asociaţia suporterilor din Europa, Football Supporters Europe (FSE), o reţea de fani din peste 40 de ţări.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
para.para
para.para  •  01 Iulie 2018, 17:24

La voi nu e nevoie pentru ca voi va omorati si treji. Beti aruncati tara in aer.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează