GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SUPER EXECUȚIE

VIDEO A fost schemă sau s-a făcut de râs? Voi ce spuneți? » Cum "a păcălit" un fotbalist din Maldive portarul din Afghanistan

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 martie 2016 20:28

Ashad Ali Adubarey, jucător în naționala din Insulele Maldive, a căzut înainte de a executa o lovitură de pedeapsă, pentru ca mai apoi să se ridice și să înscrie în poarta Afghanistanului. 

Unele ziare din Anglia, cum ar fi The Guardian, au speculat o schemă pusă la cale de atacant. Iată golul înscris de Adubarey, voi ce ziceți?

Meciul dintre Maldive și Afghanistan a avut loc în 2014 și s-a încheiat la egalitate, 0-0, după 90 de minute și 1-1 după cele două reprize de prelungire. După loviturile de departajare, naționala din Maldive a reușit să se impună cu scorul de 9-8.

La meciul disputat de Barcelona contra Celtei Vigo, Messi a obținut un penalty și și-a asumat executarea acestuia, însă în loc să șuteze a pasat ușor în dreapta, iar Suarez a venit din spate și a marcat. Totuși, acesta pare un pic mai bine lucrat. :D

VEZI aici penalty-ul lui Messi și Suarez

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
tatutzu
tatutzu  •  26 Martie 2016, 08:43

Faza asta a văzut-o acum doi ani. Să înțeleg că voi sunteți cu doi ani în urmă cu știrile? N-ar fi mult, pentru calitățile voastre. Aș zice că e o performanță...

valiro
valiro  •  26 Martie 2016, 07:29

De ce sa se faca de ras ? Ca a marcat gol ? Cred ca articolul asta e al unui debutant, oare de ce nu invata astia inainte sa scrie public ?

948956548471669
Andronache Georgian  •  25 Martie 2016, 21:41

wau,ce schema!!!...wau,ce stire marca gsp...:(

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close