GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  BĂTAIE

VIDEO Au apărut primele imagini cu „masacrul” din Tei Toboc! Bătaia, surprinsă de camerele de supraveghere din zonă

Articol de GSP - Publicat joi, 16 ianuarie 2020 12:32

Pe internet au început să circule primele imagini de la scandalul petrecut în București între două grupări interlope. 

Imaginile au fost surprise pe o cameră de supraveghere amplasată în apropierea locului unde scenele sângeroase au avut loc. În clipul video, publicat de News.ro, se poate observa cum „Bebino”, șeful „Clanului Sportivilor”, încearcă să își oprească hemoragia de la piciorul unde a fost rănit. 

Nepotul antrenorului de box de la Dinamo l-a MASACRAT cu o sabie pe șeful Clanului Sportivilor

Șeful „Clanului Sportivilor”, Marius Alin Alecu, alias „Bebino”, a căzut victimă în fața „Clanului Țiganilor”, fiind atacat și hăcuit în plină stradă de un nepot al lui Napoleon Gheorghe, antrenorul echipei de box de la Dinamo. 

Marius Alin Alecu ar fi fost pur și simplu masacrat: are degete amputate, toracele tăiat cu o sabie și tendoanele de la mâini secționate. Un alt apropiat al acestuia a fost rănit în confruntarea violentă din București. 

Cele două victime ale liderului clanului „Țiganilor”, personaj care este nepotul lui Napoleon Gheorghe, antrenorul de box de la Dinamo, se află în stare gravă, internate sub pază la Spitalul ”Sf. Pantelimon”.  

Martorii bătăliei au povestit că totul a avut loc în zona Tei Toboc, cunoscută în conflictele din lumea interlopă, și ar fi avut la mijloc o datorie pe care Cezar Petcu, zis Joe, nepotul antrenorului de box Napoleon Gheorghe, de la Dinamo, ar fi avut-o către „Bebino”.

Citește și: 

Răstunare de situație cu nepotul mafiot al antrenorului de la Dinamo! DAUNE MAJORE: o victimă poate rămâne mută! + Ce s-a întâmplat cu armele

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (24)
e_lae
e_lae  •  17 Ianuarie 2020, 17:06

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1422402377936357
Tutan Khamon  •  17 Ianuarie 2020, 08:14

***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dumitavi
dumitavi  •  17 Ianuarie 2020, 06:45

Ei, si tu acum... Daca poate Jean Palinca din Ferentari sa-si spuna Juan Pablo de "Medelin" (se scrie Medellin, daca te intreaba cineva...), de ce nu ar boteza si GSP-istii un cartier? ????????????

Vezi toate comentariile (24)
Comentează