GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ACCIDENT

VIDEO Camerele de supraveghere au surprins viteza excesivă avută de Mario Iorgulescu

Articol de GSP - Publicat marti, 10 septembrie 2019 12:31

Momentele premergătoare accidentului cumplit produs de Mario Iorgulescu, cel în urma căruia un tânăr de 24 de ani și-a pierdut viața, au fost surprinse pe camerele de supraveghere dintr-o zonă apropiată de locul unde impactul a avut loc.  

Imaginile au surprins viteza excesivă cu care Iorgulescu gonea pe șosea. Acesta a scăpat mașina de sub control și a acroșat un autovehicul care circula regulamentar din sens opus.  

Imaginile video au apărut în emisiunea Acces Direct, de la Antena 1

Mario Iorgulescu a pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens și s-a izbit de un alt autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 24 ani. În accident a murit șoferul din cel de-al doilea autoturism, iar conducătorul auto care a provocat accidentul a fost rănit grav și transportat la Spitalul Elias, acestuia fiindu-i recoltate și probe biologice. 

Mario Iorgulescu, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) Gino Iorgulescu, conducea un model sportiv produs de Aston Martin. Conform informaţiilor disponibile până acum ar fi vorba de un model din gama Aston Martin DBS.  
 

Vezi și: 

Gino Iorgulescu, încă un comunicat după accidentul grav provocat de fiul său: „Vom avea grijă de copiii rămași fără tată”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (27)
alenb
alenb  •  12 Septembrie 2019, 02:09

Bravos antena 3, nu se dezminte, ramane avocatul infractorilor si mafiotilor. Primul gand al *** 3 se indreapta la ce-o fi in sufletul criminalului si a tatului criminalului si de abia dupa aia se vorbeste si de victime. “Numai in pielea lui Mario si a tatului sau sa nu fi” plange patetic *** de prezentatoare, dar in pielea mortului nevinovat e bine sa fi? A parintilor, sotiei, celor 2 copii orfani e bine sa fi? Cat despre beizadea, ***, primeste cu suspendare sau poate 1 an acolo cu executare in conditii de lux, dupa care iese si isi continua viata de distractii si infractiuni in timp ce victima e in mormant iar familia distrusa.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alenb
alenb  •  12 Septembrie 2019, 02:02
Postat de Nicolae Dumitru pe 11 Septembrie 2019, 13:13

Nu știu de ce presa noastră de toată jena asociază mereu numele lui Mario, de numele tatălui și funcția pe care o are. Ce legătură vrea să aibă una cu alta? Mușamalizarea cazului? Băiatul este major,răspunde pt. fapta sa, iar tata Gino nu are ce căuta în ecuație. Ce părere aveți ?

Esti glumet.. esti e gluma tu insuti, binenteles ca are Gino este prezent in ecuatie, cine crezi ca i-a scapat beizadeaua de puscarie la cate prostii a facut? In mod normal dupa povestea cu sechestrarea, beizadeaua trebuia pusa la racoare nu lasata sa zburde si sa faca alte nenorociri, dar justia este aceiasi ca in ultimii 30 de ani, ai bani si relatii scapi chiar si dupa omor.

george1catalin
george1catalin  •  11 Septembrie 2019, 18:26
Postat de Vladut Theodor Pupazan pe 10 Septembrie 2019, 22:49

Nu i iau partea dar nu cred că a plecat de acasă cu gândul de a omorâ pe cineva

În momentul când conduci în oraș cu 200 km/h ar trebui băgați la pușcărie pentru crimă cu premeditare. La fel si pentru alcool. Vrei 200 la ora te faci pilot pe circuit, nu pe drumurile publice. Niste nenorociți ca oameni nu le pot zice.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează