GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DEZBATERE

VIDEO Care e cel mai mare Ronaldo? Compilație colosală: R10, R9 și CR7 în același clip!

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 septembrie 2015 18:20

Doi brazilieni și-un portughez cu glezne supraomenești și același nume au dăruit fotbalului o avere colosală. Întrebarea se va repeta mereu, la o miuță, la școală, la serviciu peste birouri: care Ronaldo este cel mai tare?

Doi brazilieni și-un portughez cu glezne supraomenești și același nume au dăruit fotbalului o avere colosală. Întrebarea se va repeta mereu, la o miuță, la școală, la serviciu peste birouri: care Ronaldo este cel mai tare?

Ronaldinho e cel care a readus în atenție discuția pe această temă, după ce a postat pe site-ul lui oficial o compilație senzațională, în care apare alături de Cristiano Ronaldo și Ronaldo Luis Nazario.

Savurează clipul incredibil, votează mai jos în sondaj și argumentează-ți opțiunea în zona de comentarii: tu pe care Ronaldo îl alegi? 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (78)
rapid_visiniu
rapid_visiniu  •  10 Septembrie 2015, 23:14

Se spune ca Ronaldo,pe cand era la Inter,antrenorul sau(Lippi,daca nu ma insel),vrand sa-l responsabilizeze,intr-un meci de campionat cu o echipa mediocra,l-a intrebat inaintea meciului:"Iti cunosti adversarul direct,cum il cheama,l-ai studiat?" Ronaldo:"Nu...dar el ma cunoaste pe mine!" :)

dac.impielitzat
dac.impielitzat  •  10 Septembrie 2015, 14:59

bai voi astia care va puneti mereu intrebarea asta... asa intrebare este exact ca atunci cand in copilarie ne intrebam care-i mai tare, omu' paianjen sau superman... :) deci, pe scurt, grow the f... up! intrebarile astea nu-si au sensul, pierdeti esentialul.

danieliorga2000
danieliorga2000  •  09 Septembrie 2015, 12:35
Postat de grande.balaci pe 08 Septembrie 2015, 00:00

Ciocanitoare,Pele are aproape 1000 de goluri si ,daca ar juca in zilele noastre, nu cred ca ar depasi 100......RONALDO(brazilianul)avea cel putin 2 clase peste sportivul din Portugalia!CAUTA PE YOUTUBE SA VEZI DIFERENTA!

Sunt contorizate presupuse goluri in amicalele neoficiale incepand de la juniori .Vezi ce spune fostul mare ziarist Ioan Chirila despre cele 1000 goluri!! IFFHS a inregistrat goluri oficiale 541( inclusiv cele din campionatul amator atunci al SUA), cu tot cu amicale oficiale 643...........bineinteles in amicalele neoficiale (de fapt inventate ) peste 1000. Sa nu uitam si ca jucatorii din USA aveau slujbe pe atunci , cat de greu era sa dai goluri in acel campionat!!!

Vezi toate comentariile (78)
Comentează
Close