GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  MONDEN

VIDEO Câți bani a strâns fiica lui Gigi Becali din darul de nuntă + Sume generoase primite și de la unchii ei

Articol de GSP - Publicat luni, 14 octombrie 2019 10:34

Gigi Becali și-a măritat fata sâmbătă, iar nunta a fost una extravagantă, la Palatul Snagov, unde patronul FCSB a aruncat teancuri de bani în cei care au cântat și a recompensat fiecare dintre cei peste 50 de chelneri cu câte o hârtie de 200 de euro. (Detalii AICI)

Update: Dacă Gigi Becali le-a oferit fiicei și ginerului său un milion de euro cadou, nici unchii Theodorei nu au fost mai puțin generoși. Ioan și Victor Becali le-a oferit câte 50.000 de euro, la fel ca Teia Sponte și Vasi Geambazi.

Nunta anului 2019 a avut loc sâmbăta trecută la Palatul Snagov. Teodora, una dintre cele 3 fiice ale lui Gigi Becali, s-a măritat, iar tatăl ei a ținut să se dea în spectactol în mijlocul celor peste 700 de invitați.

Tânărul cuplu a strâns din darul de nuntă peste 600.000 de euro, scrie Cancan. Mai mult, Anamaria Prodan i-ar fi dat un cadou de nuntă de 10.000 de euro. Printre invitați s-au numărat Gică Hagi, Dumitru Dragomir, Viorel Păunescu, Viorel Hrebenciuc și Adriean Videanu.

Pe lângă cei 600.000 de euro strânși de la invitați, cuplul a primit un milion de euro de la Gigi Becali, socrul mic. (Detalii AICI)

A adus călugări de la Athos și Frăsinei 

Gigi Becali a șocat și înainte de petrecerea de la restaurant. Sâmbătă după prânz a avut loc cununia religioasă, ocazie cu care Gigi a invitat mai mulți călugări de la Muntele Athos și de la Mănăstirea Frăsinei. Becali i-a așteptat personal pe aceștia, împreună cu care și-a făcut apariția și Alexandru Tudor, fostul arbitru FIFA, devenit omul de încredere al lui Gigi Becali la FCSB. 

„Unul dintre călugării care au venit este pustnic de 40 de ani și tot de atunci nu a mai văzut o persoană de sex feminin", a declarat patronul FCSB la România TV. 

A avut o echipă întreagă de bodyguarzi 

VIDEO Câți bani a strâns fiica lui Gigi Becali din darul de nuntă + Sume generoase primite și de la unchii ei

Gigi Becali a dorit să se asigure că nu vor exista niciun fel de incidente la nuntă. A angajat nu mai puțin de 11 gărzi de corp (foto), care au participat inclusiv la ceremonia religioasă și care aveau rolul de a nu lăsa să intre persoanele care nu se aflau pe lista de invitați. 

Printre bodyguarzi s-au numărat și Fane Dediu și Marcel, doi dintre oamenii care făceau parte, alături de Cătălin Zmărăndescu, din escorta lui Becali încă din 2003, primul an în care a devenit patron la FCSB. O parte din cei 11 care au asigurat paza la nunta de sâmbătă sunt bodyguarzi și pentru FCSB în diversele deplasări pe care echipa le face.

Teodora Becali, 24 de ani, s-a măritat cu Mihai Theodor Mincu, 28 de ani, zis și „Prințișoru' din Dobroești", iar prezentatorul petrecerii a fost Măruță, în vreme ce soția sa, Andra, a cântat câteva melodii

Vezi și:

VIDEO + FOTO // Nunta fiicei lui Gigi Becali / Afară-i vopsit gardul, înăuntru-i leopardul: Anamaria Prodan și MM Stoica, cea mai surprinzătoare ipostază de la nunta anului 2019

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (11)
398640744355944
Vasile Ionescu  •  31 Octombrie 2019, 02:29

O țară zero, nu trebuie să mire pe nimeni grosolănia asta, o nuntă în stil mafiot , badyguarzi, popi , pipite , și ateul de jiji , pușcăriașii , toți au distrus fotbalul ăla minunat , pe care sute de generații l-au iubit, l-au admirat , gsp ce să facă atât scriu că asta vinde , copiii mor de foame , în România 60 % din români sunt analfabeți , ce să vinzi decât decât mitocănie în România iar ziarele asta vor și promovează . Mă uitam că a murit Mihai Constantinescu și s-a scris și arătat foarte puțin în comparație cu nunta asta. Dumnezeu este singurul care poate să schimbe ceva în țărișoara asta mult încercată de-a lungul istoriei . Domnilor ziariști am 13 ani , ce mă învățați dumneavoastră s-au ce îmi oferiți , decât inculți , opulență , bastarzi , mentalitate zero. Am citit foarte multe chiar dacă sunt mic dar parcă nu suntem în alt film , tata are multe ziare vechi de ale dumneavoastră, din 80-89, ziarul și pagina dumneavoastră pe care le păstoriți nu au în comun nimic cu acele vremuri. Ziarul este plin de scandaluri și oameni cu istoric dubios iar pagina de net este plină de știri mondene despre soțiile tuturor pușcăriașilor de jucători , că România nu are fotbaliști, antrenori care își bat jucătorii, patroni cu bani care fac echipe, probabil asta se vinde , mă scuzați că v-am ofensat. Vreau să dați adevărate lecții despre fotbal , despre legendele fotbalului românesc , Voinescu , Zavoda , Ailenei, Hagi , Cămătaru, vreau să citesc despre fotbaliști, nu jucători. Mulțumes

gardenparty
gardenparty  •  14 Octombrie 2019, 22:14
Postat de Luci Wint pe 14 Octombrie 2019, 17:15

Anaf-ul doarme???

Mai are câteva magazine la colţul blocului.

100743950785075
Carlos Marchena  •  14 Octombrie 2019, 20:03

Ba da nesimtita natie si joasnica mai suntem noi romanii .....Lumea moare de saracie ,unii nu nici ce pune pe masa si voi nesimtitilor scrieti de cadouri si de 10 de mii sute de mii cand pe altii saracii ii ploua in casa si asa ii mai ridicati in slavi si pe cine pana la urma pe cei ce au furat tara si *** ajunse acum vezi doamne femei de afaceri nu ne mai plictisi si nu mai faceti reclame acestor tip de oameni ca nu merita ...in tara aia toti din presa sunt taietorii de unghii ptr aia care au indiferent cum si de unde ....vai de capul ei de tara plina de *** si mai e ceva ginerele lu branza facea contrabanda cu haine de firma din cate am inteles bravo voua ca l ridicati in slavi e un exemplu de ginere si de om ptr tara si ptr cei mici care vad stirile si aud prin gurile altor prosti ...oriunde in lumea asta il lega cativa ani ma mir ca marile firme nu iau deschis dosare dar cum la noi poti cumpara orice fel de functionar cu un pate si mizel a scapat si prostii acum saliveaza la averea lui si a lui branza si toti ar vrea sa fie ca ei .....BRAVO TIE ROMANIE SI VOUA OAMENI DIN EA

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează