FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Dialogul haios dintre Răzvan și Mircea Lucescu, la meciul old-boys dintre Dinamo și Rapid: „Nu mă face să intru pe teren!”

Cornel Dinu, Răzvan Lucescu și Mircea Lucescu // FOTO: Eduard Apostol
Cornel Dinu, Răzvan Lucescu și Mircea Lucescu // FOTO: Eduard Apostol

Articol de - Publicat vineri, 07 iunie 2019 19:53

Meciul caritabil dintre Dinamo și Rapid, încheiat 1-4, desfășurat vineri în „Ștefan cel Mare”, a adunat o pleiadă de legende ale celor două echipe, care au fost conduse de pe bancă de Mircea Lucescu, respectiv Răzvan Lucescu. 

  • Meciul caritabil a avut drept scop stângerea de fonduri pentru Gabriel Bălăcean, un copil de 15 ani care se luptă cu o malformație genetică. 
  • Se pot face donații prin SMS la numărul 8828 cu textul «GABRIEL»;

În timpul reprizei secunde a existat un dialog memorabil între Mircea Lucescu, antrenorul aflat pe banca lui Dinamo, și Răzvan Lucescu, cel care i-a dirijat pe giuleșteni. Rapid a dominat clar partida și s-a impus cu 4-1, prilej de înțepături întrei cei doi bărbați din familia Lucescu. 

„Banca lui Dinamo nu mai zice nimic, nu vedeți cum se joacă”, a strigat Răzvan. Răspunsul lui Mircea Lucescu a venit imediat: „Nu mă face să intru pe teren, Răzvane!”

O IMAGINE PENTRu ISTORIE

Eduard Apostol, reporterul GSP.ro prezent la stadion, a imortalizat un moment spectaculos în timpul primei reprize. Cornel Dinu, Răzvan Lucescu și Mircea Lucescu s-au întreținut amical timp de câteva minute. 

 

Vezi aici toate detaliile de la meciul caritabil dintre Dinamo și Rapid

Vezi și: FOTO + VIDEO Ultrașii lui Dinamo, scandări oribile față de Negoiță, Bălănescu, Marica și Neagoe la meciul caritabil: „Să ai soarta lui Turcu”! + reacția furioasă a lui Mircea Lucescu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează