DIVERSE  ·  METROSPORT

VIDEO Florin Tănase, răspuns genial pentru Dana Budeanu pe Instagram, după atacurile repetate ale designerului vestimentar

Marti, 31 Decembrie 2019, 13:56

Apar și primele răspunsuri din partea fotbaliștilor, după videoclipurile devenite virale în care designerul vestimentar Dana Budeanu îi atacă pe jucătorii români.

Florin Tănase a postat un filmuleț pe Instagram în care bea dintr-o nucă de cocos fără ajutorul paiului, așa cum le impunea Dana tuturor bărbaților: „Este total feminin și penibil ca un bărbat să bea cocktail cu paiul”, spunea aceasta într-unul dintre videoclipurile sale.

Dana Budeanu i-a făcut praf pe fotbaliștii români

„Exemplele fotbaliștilor români sunt alți jucători internaționali extrem de celebri, extrem de bogați etc. De aici vine și discrepanța. Ca fotbalist din România, atât timp cât n-ai ajuns unul foarte mare pe plan internațional, n-ai cum să te compari cu ei, pentru că n-ai ajuns la acel nivel financiar. Din niciun punct de vedere, nici vestimentar, pentru că ești sărac!  

Ăia au un salariu de 100 de milioane de euro, n-ai cum să trăiești ca ei. Eu înțeleg, trebuie să vă tundeți ca Beckham, să vă luați gagica aia, mașina aia. Dar Beckham are 100 de milioane de euro, iar mașina lui, care costa 300.000, e un nimic pentru el. Tu câștigi un milion pe an și îți iei o mașină de 150.000. Ești un țăran! Sunteți niște țărani pe care vă preocupă mai mult ce gagici și ce mașini aveți, în loc să jucați fotbal.  

Ia întrebați-l pe Hagi, care după părerea mea e Dumnezeu: «Bă, Hagi, tu când ai ajuns mare și ai avut primul salariu, ți-ai luat imediat o mașină scumpă?». Eu spun 100% că nu” - Dana Budeanu

vezi și:

Dana Budeanu s-a întors! Face praf fotbaliștii români pentru stilul lor: „Niște țărănei!” » Cum a comentat ținutele lui Alibec, Mutu, Ilie Dumitrescu sau „Prințul” Cristea

GALERIE FOTO Iubitele lui Coman și Tănase au incendiat plajele din Caraibe!

Dana Budeanu, poveste fabuloasă cu Ilie Dumitrescu în Anglia: „Am alergat spre el și mi-a luat toate cireșele”Un taximetrist a descris cu lux de amănunte ce a simțit după ce s-a infectat. Coșmarul prin care trece

Libertatea

Comentarii (54)

Bogdan Nicolaescu  •  02 Ianuarie 2020, 15:31
Postat de rockyus pe 02 Ianuarie 2020, 14:54

O baba care prezenta stirile la TVR pe vremea lui ceausescu, acum are "viziune" de critic vestimentar! Unii, la batranete, o iau razna!

Faci confuzii, nene. Aia era Delia Budeanu.

rockyus  •  02 Ianuarie 2020, 14:54
Postat de Neacsu Gheorghe pe 02 Ianuarie 2020, 07:56

Who the *** is Dana Budeanu??

O baba care prezenta stirile la TVR pe vremea lui ceausescu, acum are "viziune" de critic vestimentar! Unii, la batranete, o iau razna!

Neacsu Gheorghe  •  02 Ianuarie 2020, 07:56

Who the *** is Dana Budeanu??

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (54)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
16:00 Ciclism, Reluare

Tururi din Belgia

Eurosport 2
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
Program TV complet

Liga 1