GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  METROSPORT

VIDEO&FOTO Umilință supremă pentru un fan Real Madrid: a aflat că soția îl înșală chiar în timpul meciului!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 octombrie 2019 14:37

Miroslav Barnyashev nu a avut de suferit doar pentru egalul din UCL cu Club Brugge, scor 2-2, ci și din cauza unei lovituri primite de la soția lui.

Miroslav Barnyashev e wrestler profesionist și luptă sub numele de Rusev. Avea meci când a fost întrerupt de Bobby Lashley, un alt wrestler care a sosit la meci alături de soția lui Miroslav. Acesta a privit uluit cum soția lui și rivalul au început să se sărute pasional în hohotele de râs ale asistenței.

Totuși, e posibil ca acesta să fie un nou eveniment regizat, în stilul WWE. Dacă acțiunea a avut loc însă pe bune, cel mai probabil cei doi vor divorța. 

+12 FOTO

Citește:

FOTO Selfie la „Tiki Taka” » Wanda Nara exultă după primul gol al lui Icardi la PSG

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
sorinaccio
sorinaccio  •  04 Octombrie 2019, 08:42

Cine crede ca wrestlingul e altceva decât regie, nu are minte deloc. Pai așa se luptă in ring doi boxeri, de ex? Hai acum dai tu, apoi dau eu, te aștept sa te ridici ca să mă lovești tu, etc. Evident ca si piți era parte din decor. Unde ați văzut voi la box să aștepte arbitrul să apară nevasta lui Tydon în tribune si apoi să continue meciul? Stire click bait, ca de obicei.

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  03 Octombrie 2019, 01:48

vai mama...ce *** de stire sportiva! junalistii lui peste au impresia ca lucreaza pentru brazzers sau ***, nu gsp!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1000833093403035
Bolon Yokte  •  02 Octombrie 2019, 21:54

E posibil sa fie o regie...Bă de cînd ați primit aici toți gurnaliștii concediați de la PROSPORT pe care de altfel l-au bagat și în faliment cu acest tip de can can,au început sa apara tipul asta de pseudoștiri mincinoase,reclame pt. copii la wrestling! Și alte cancanuri mincinoase! O veți lua în barba cu inapții aia concediați de la Prosport care habar n-au de jurnalism sportiv-ei știu doar cancan și bîrfe,îmbîrligături.Că ar fi zis cutare nu-ș ce de X și apoi-ce ziceți de declarația lui Y? Despre sport meciuri nimic! Canci!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează