GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  GALĂ

VIDEO Gala de Piatra Neamț are un superclip de promovare! Filmările s-au derulat într-un loc istoric

Articol de GSP - Publicat luni, 24 septembrie 2018 17:43

Opt dintre sportivii care vor lupta pe 19 octombrie, la Piatra Neamț, în gala Dynamite Fighting Show, printre care Cătălin Moroșanu și Andrei Stoica, au filmat un clip epic de promovare al evenimentului intitulat Bătălia Moldovei.

Aceștia au petrecut o zi întreagă la Cetatea Neamțului, unul dintre locurile de legendă ale Moldovei medievale, iar rezultatul a fost conform așteptărilor. Zeci de mii de oameni au urmărit pe internet clipul lansat recent.

În imagini, Moroșanu apare îmbrăcat în soldat medieval de-al lui Ștefan cel Mare, unul dintre cei care și-au pus amprenta asupra cetății, în timp ce adversarul său, turcul Mehmet Ozer, este îmbrăcat în ienicer, aducând aminte de legendarele războaie ale moldovenilor cu otomanii.

Din clip nu lipsesc Andrei Stoica, Bogdan Năstase, Sebastian Cozmâncă, Alexandru Radnev și Florin Lambagiu, toți urmând să lupte și pe 19 octombrie.

„Este un loc incredibil, a fost o onoare pentru noi să filmăm în Cetatea Neamțului. Sperăm ca acest clip să convingă cât mai multă lume să o viziteze”, a afirmat
Andrei Stoica.

Evenimentul Dynamite Fighting Show va fi unic pentru sporturile de contact din România deoarece toate duelurile se vor desfășura la openweight, fără limită de greutate.

"Practic, toate meciurile vor fi la categoria grea, cântarul va fi strict informal. Este un concept inițiat în urmă cu un deceniu în Japonia. Vrem să oferim publicului atât meciuri de calitate, cât și entertainment. Am inclus și două meciuri de arte marțiale, pe reguli de taekwondo și kyokushin", a declarat Moroșanu, promotorul
Dynamite Fighting Show

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează