GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  MONDEN

VIDEO Imaginile anului în România! Gigi Becali a făcut show la nunta Teodorei: a aruncat cu sute de bancnote și, la final, fiecare ospătar a stat la coadă pentru 200 de euro

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 octombrie 2019 10:49

A fost nuntă mare ieri în București! Fata cea mare a lui Gigi Becali, Teodora (24 ani) s-a căsătorit cu alesul inimii ei, Mihai Theodor Mincu, un tânăr de 28 de ani. Zis și „Prinţişorul din Dobroeşti”. După cununia religioasă, care a avut loc la Biserica Sfântul Spiridon Nou, petrecerea adevărată a început la Palatul Snagov din București.

Peste 700 de invitați au venit la evenimentul anului pentru familia Becali, iar spectacolul a fost unul pe măsură. Nunta a fost prezentată de Cătălin Măruță, iar de pe scenă n-a lipsit Andra. Clejanii au fost și ei prezenți, dar piesa de rezistență a evenimentului a reprezentat-o celebra formație Pindu! 

Gigi a făcut tot ce-a putut să-i aibă la eveniment. Chiar dacă aceștia erau antamați pentru o altă petrecere, în urmă cu cinci luni, Becali a reușit să-i convingă pe alți miri să-și amâne evenimentul... Și le-a dat și 20.000 de euro cadou pentru că au acceptat.

Cum era de așteptat, Gigi Becali a fost numărul 1 la distracție! A dansat și a cântat pe muzică machedonească, a aruncat cu sute de bancnote în membrii formației Pindu, iar la finalul serii i-a înșirat pe ospătari să le mulțumească. Și nu le-a strâns mâna, ci le-a dat fiecăruia câte 200 de euro! 

Imaginile surprinse la nunta Teodorei Becali

Invitații au avut meniu de fițe, dar și cu sarmale

La aperitiv, invitații au avut de ales între păstrăv afumat cu ceapă verde și busuioc, pate de ficat de pasăre, file de somon cu iaurt și mărar, mozzarella cu busuioc și roșii, piept de curcan, ficat de curcan, ciuperci, salată de roșii, castraveți, salată și măsline.

La felul întâi, nuntașii au servit file de somon în sos de vin cu sote de ciuperci, sparanghel cu bacon. La felul al doilea s-a revenit la varianta tradițională: sarmale cu mămăligă, smântână și ardei iute. Nu a lipsit cotletul de berbecuț, pieptul de pui, muschiulețul de porc, un mix de legume la grătar, cartofi, dar și mai multe salate asortate. 

Înainte să taie tortul de la nuntă, Teodora a transmis un mesaj: „Le mulțumesc părinților că am ajuns aici și că ei văd acest moment!”. Gigi Becali a fost provocat de Cătălin Măruță să spună câteva cuvinte: „Plânge tata socru... V-am văzut cu lacrimi în ochi”. 

„Gata! Acum e liberă! I-am spus: «Cât ești la mine, faci ce zic eu!». Ea știa că atât timp cât e la mine face ca mine! După aia faceți ca bărbații voștri! Păi, acum nici nu vrea să-i fac casă în curtea mea. Am 30.000 de metri și vreau să le fac casă în curte. Nu vrea! Ce, să ne comande tata și acum?", a spus Gigi.  

Teodora a încheiat discursul: „Părinții mei mă vor avea alături tot timpul!”.

Dansul mirilor de la nunta Teodorei cu Mihai

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (50)
pake_spp
pake_spp  •  15 Octombrie 2019, 17:29

de ce prezentati stiri cu oameni umiliti de acest...om...sa zicem?!

gigelos
gigelos  •  14 Octombrie 2019, 09:38

Mai avea sa le lipeasca cu scuipat bancnote pe frunte lautarilor .. Victor Rebenciuc in Tanase Scatiu fara doar si poate . De ras

gigelos
gigelos  •  14 Octombrie 2019, 09:29

un cioban coclit

Vezi toate comentariile (50)
Comentează