GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  METROSPORT

VIDEO Iubita lui Cristi Manea, însărcinată în 7 luni, spune povestea relației cu fotbalistul într-un video spectaculos: „Viața ne-a făcut o petrecere surpriză. N-o să mint, entuziasmul ni se amestecă cu teama”

Irina Deaconescu +49   FOTO
Irina Deaconescu

Articol de - Publicat vineri, 24 iulie 2020 21:14 / Actualizat sambata, 25 iulie 2020 17:48

Cristi Manea, 22 de ani, e de anul trecut într-o relație cu Irina Deaconescu, 22 de ani, iar acum cei doi au aflat că vor avea un copil.

Irina Deaconescu face parte din topul vloggerițelor din România și are niște cifre foarte bune pentru domeniul său. Tânăra originară din Bumbești Jiu are peste 500,000 de subscribers pe Youtube și aproape 800,000 de fani pe Instagram.

Irina a publicat un video în care vorbește despre povestea de dragoste dintre ea și fotbalistul de la CFR și despre sarcină: „„Viața ne-a făcut o petrecere surpriză. N-o să mint, entuziasmul ni se amestecă cu teama”.

+45 FOTO

FOTO Cum au aflat Cristi Manea și iubita sa, Irina, că vor fi părinți: „Am vrut să îi fac o «glumiță». M-au lăsat picioarele și m-am blocat!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
kamouniyak
kamouniyak  •  26 Iulie 2020, 15:35
Postat de andyschleck pe 25 Iulie 2020, 10:06

Mda ... si pe net inca sunt videouri din perioada cand facea *** ....

Bah, nu xa ar trebui condamnata pentru asta, dar cand am vazut ca si-a facut video pe youtube in care spune ca nu avea ce sa faca si toti pre si post-pubescentii ii tineau isonul doar pentru ca era frumoasa si pe omul frumos nu poti sa il condamni....mi-a fost jena. *** Cel mai mult ma indigneaza tineretul din tara asta. Astia care au insta si care urmaresc vloggeri. Astia sunt nenorocirea de maine, cei mai ***. Ei nu mai stiu sa impuna o moralitate. Nu o condamnati pe Irina,dar nici nu va mai uitati ma la ea. Chiar daca e frumoasa. Asra ar fi normalitatea.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andyschleck
andyschleck  •  25 Iulie 2020, 10:06

Mda ... si pe net inca sunt videouri din perioada cand facea *** ....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează